會員登記
查看: 1349|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[討論] 岩岩我開房等人挑機

精通玩家

SK8 JUNIOR

樓主

岩岩悶悶地...開房等人挑機
等左陣, 終於有條友黎
我用隻68LV格鬥打, 條友用自己角色打
我本身都冇打算食藥
條友食藥, 咁我咪照食藥打囉
條友全程同我拖時間.....係咁飛, 飛到咁上下打到我少血過佢係咁走
打到我冇晒氣先打, 第1ROUND輸左
第2ROUND條友揀格古達.....又係咁走足全程拖時間
嬲嬲地同我玩SIDE時間, 我食左1次藥
條友1輸左就GOODBYE
雖然我都知打PVP 人人都有自己方法打
但係係咁走, 就咪鬼入黎打啦......而且...我5知點講, 條友打個陣有D怪怪地.....總之5知點講, 明明有2,3野我應該係追擊佢打到佢, 但又判定佢冇中我攻擊咁
我覺得好似以前打KOF咁, 對住D 雅典娜,蔡寶奇咁, 1打到你少血過佢就係咁走, 你追到咁上下佢又篤你幾下之後又走全程, 最憎D人咁打對戰....真係好乞E....
即係我5介意輸, 但我好憎打D 阿賓叫狗愈叫愈走個D.....
打得轟烈少少爽快D5得既咩? 我格鬥已經係龍珠入面已經5係叫好抽....都要咁樣走佬....不如5好入黎打啦....
回復

版主

沙發
envything
遇到呢種程況我會開超西狂用菲利最終型態招究極技(Death ball)打佢,咁佢點走都走吾甩(自己試下就知點解)
*ミク大好き*
回復 支持 反對

精通玩家

SK8 JUNIOR

板凳
我本身5打算變超西屈技, 我變身佢又係咁走, 我5變身佢又係咁走, 好憎呢D對手, 我就係想用格鬥打下, 冇咁悶, 冇諗過條友....咁樣打真係嬲過比炒.....
回復 支持 反對