會員登記
查看: 1952|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[問題] Pc既問題

精通玩家

SK8 JUNIOR

樓主

pc 比達ss4 應該要預訂先有
同埋黃金同白銀戰鬥衣其實係廢既。。。。要黎都冇用=_=講真pc版又好,ps3,4,xbox360,one版都好
我諗如果要100%刷晒item,技能都有排吧?
如果覺得悶可以開房等人地挑下機丫
我就ps3版同pc版
ps3我就連5到ps4 ser, 如果你真係會買pc版,都可以一齊打pq, 對戰都ok
呢度我諗10個有9個都係ps4, 你可以撩下佢地玩下vs丫
就算有dlc,最多咪暫時多得幾個任
我成日覺得今時今日,其實game 5係悶 5係5係5好玩,
只係太多新game舊game選擇, d人太快放棄1隻game
pc game又好,家用機game又好, online game都好
其實好多時問題5係出係game身上,而係出自玩家身上
我以前鍾意玩1隻game,可以玩好耐, online game更加有試過1隻game玩幾年
其實樂趣有時係要去尋找既,以上都係我既個人意見
回復 支持 反對

精通玩家

SK8 JUNIOR

沙發
envything
係呀。。。。因為我當初係諗人人都有電腦,而且多個steam平台,諗住可以易搵人玩d
因為多數都ps4,我ps3
講真超4比達我覺得都係1般者
可有可無
回復 支持 反對

精通玩家

SK8 JUNIOR

板凳
我PC STEAM ID 係ktbrain0412,
PS3 ID 係ktbrian
我OK呀, 不過聽日先, 要訓了
回復 支持 反對