會員登記
查看: 3172|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[問題] 新手一問~Story mode and Online mode?

新手玩家

樓主
幾年前好快咁打爆左之後冇玩過....
依家再玩...Story mode 點先可以賺多D錢??
同埋我果時冇玩ONLINE MODE...??ONLINE MODE點解一開,附近D人係講亞拉伯話??
回復

管理員

QQ
沙發
envything
story mode咪留住富仔d暗殺任務,等打爆機黎買股票賺多d囖。然後onlne mode有阿拉伯語咪姐係你入左個有人講阿拉伯語的server囖。
希望各位可以互相尊重,留言或發貼前請留意版規,以免被提示或警告。
回復 支持 反對

新手玩家

板凳
已經唔玩ps3.4版本gta online,因為真是好多如你所講嘅阿拉伯人,已經轉左電腦版,同埋ps已經唔再更新版本。
回復 支持 反對

精通玩家

地板
snowe2016 發表於 2016-12-11 15:54
已經唔玩ps3.4版本gta online,因為真是好多如你所講嘅阿拉伯人,已經轉左電腦版,同埋ps已經唔再更新版本 ...

PS4有更新………………
回復 支持 反對

新手玩家

hang1202 發表於 2016-12-12 17:50
PS4有更新………………

哈哈(//∇//)上次復完就諗起,PS4是有更新
回復 支持 反對

新手玩家

好多人玩完故事模式暴機,應該就好少會繼續故事模式,好多人會轉去online,但其實故事模式下,每一星期約聚會唔同人物,都會發現佢哋漸漸有變化,當然有D對話會根據選擇故事結尾而有所不同。但是個人只會選擇第三條線路,結兩個人實在下不了手乁( ˙ ω˙乁)
回復 支持 反對

熟練玩家

絕對認同 另外我都係玩完單機先再Online 但發現其實有啲嘢單機比起Online好好多 單機至少可以當佢係套戲甘睇 仲可以通過啲人物角色進行反思 而且比Online更有真實感 例如動物,荷里活巴士遊覽 唔怕得罪都想講句 Online雖然話可以多人一齊玩 小弟試過因為係玩家影響下原本想玩嘅嘢都冇咗興趣 醒覺咗後先知道當陣同人玩嘅嘢係有幾甘無聊 而且仲要有好多小學雞== ps.小弟只想係online到遊覽南加州 模擬真實生活/電影電視情節
回復 支持 反對