會員登記
查看: 3980|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[資料] Gundam Breaker3 C3 試玩玩後感

精通玩家

樓主
2/19-2/21既C3動玩節中,
有Gundam Breaker 3試玩!
可惜Bandai唔容許影相,
所以冇遊戲畫面........
只可俾poster你睇...(偷圖~)

重有送袋~(又係偷圖)

重點黎啦:
Gundam Breaker3好玩嗎?
1.有D失望,原本想試下追加裝備同SD高達,
我揾極都冇,於是我問員工,佢話呢個係試玩版,
有D功能冇出。有D功能係隻game最重要既新增功能
真係吹漲

2.由於以上元素冇得用,所以令我覺得同2除左版面唔同,

就冇唔同,但係PS4既畫面真係靚到爆,
PSV既畫質就麻麻

3.其他特別唔同就係EX技方面,由原本可配置3招,

變成可配置4招。
重有本來每種武器都有一種EX技,
變成每種武器有兩招。

4.可以用新機體,例如巴托,G-self,武者等,

但冇咩特別

5.當你用D要用兩手拎既武器,(即大劍,長矛,雙劍,雙刃,
格鬥,長型步槍,加特林,機關槍)
個盾會放係背包後面。(令件事合理化?)

冇SD高達同追加裝備,玩後感係少D啦...

Gundam Breaker 3
日文版:3/3發售
中文版:3月發售(吾排除同期發售)

其他野請看其他post~

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 收起 理由
Eli + 10 + 10 + 10 很給力!

查看全部評分

回復

管理員

QQ
沙發
envything
太多人試玩,想話換一換裝備,點知換唔成,玩左陣就比人趕走左。對比起一般高達game,我始終唔關gundam breaker個操控(我有玩過1)。PS,我好衰甘一路排試玩一路玩psv隻gundam,好似就係串緊人甘話:咦,你要排隊試玩啊?我有得慢慢玩wor。
希望各位可以互相尊重,留言或發貼前請留意版規,以免被提示或警告。
回復 支持 反對

版主

Chelly粉

板凳
原來c3有試玩我就奇怪點解無,原來係我睇唔到
Egoist/Chelly 最高
回復 支持 反對

管理員

地板
我冇時間去.... >.< 冇機會試呀, 好彩有你留言
但最衰有d 野鎖左冇得用
回復 支持 反對

精通玩家

現在玩完完版, 覺得這game 在組裝機械人機身及武器等玩法幾似 armed core
回復 支持 反對