會員登記
查看: 2094|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[介紹] Facebook 遊戲 Restaurant City 2016

實習版主

樓主

NelsonKirito 為大家帶來一款facebook遊戲:

Restaurant City 2016

原創文章:

如果你地起2009年有用facebook既話,應該聽過Restaurant City,
呢隻game起facebook已經有一段長時間了,但好不幸2012年接埋左.
(印象中.我好似玩到上左排行既..)

不過,2016年,呢隻game復活了,緊係要回味下D經典遊戲la...

遊戲玩法好簡單(遊戲資料):
你要營運一間餐廳,
隨著人流帶來收入及經驗的提升,你可以將你一間蚊形店舖,擴張到變大食物店.
你可以購買不同食材,提升料理等級,來獲得更多經驗,提升你的排名

當然你可以invite你班FD玩la,可以叫佢地做廚,做什,

感想:
初步測試係,
好多以前有既野都仲起度,
不過部分既野(例如:特別版服裝,設備,裝潢裝飾)唔見左,
但唔會影響你既遊戲,
系統照舊咁玩,一樣咁回味

遊戲相片:

評分

參與人數 3威望 +19 金錢 +21 貢獻 +17 收起 理由
lwc.711022 + 9 + 11 + 7 PC電腦遊戲及掌機遊戲討論版聯合活動-遊戲.
James971207 + 5 + 5 + 5 很給力!
有馬哲平 + 5 + 5 + 5 自己截圖

查看全部評分

KiritoN
回復

版主

沙發
envything
舊果隻我有玩
都玩到OK大,又幾好玩
但係依加唔係好想由頭開始
請各位睇過版規,才發言,免被提示或警告
回復 支持 反對

實習版主

板凳
係呀,最慘就係要由頭開始lo,
隻game係真係幾得意...以前放幾多時間落去

我記得我擴張過9次餐廳,2次出面個D草地,
基本上除左特別料理都升爆曬..
KiritoN
回復 支持 反對