會員登記
查看: 1301|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[問題] Agar.io既團體戰幾時先完?資料bug

元老大師

樓主

我既資料好大問題,唔知點解明明玩咗起碼半粒鐘,食咗唔少點,玩家都食咗幾個.
但係佢居然話我淨係食得5點,玩得1秒(???),但仲有番嗰445分...LOL
仲有唔知點解玩極都升唔到Lv.(無論個人賽或者團戰)...
Btw.到底團戰幾時先至完?同一場團戰打咗2粒鍾都仲係差唔多
Agar.io既設定真係令我百思不得其解.
有無高手可以答到我,plz
Edward
回復

熟練玩家

沙發

Agar.io王

envything

when you eat all the cell of other 2 color of team, your team will win and the whole server will let you to go to another server to start again.

e.g. If you are in blue team, you eat red and green team. Your team will win, and you will be change to another server.

回復 支持 反對

熟練玩家

板凳
Bug: 在我自己的方法, 首先,我會玩到大約1-2 time,去檢查服務器有沒有問題, 如果沒有,那麼我會玩的.
回復 支持 1 反對 0

熟練玩家

地板
I Hope The Above Can Help Your Problem!

>~<
回復 支持 反對