會員登記
查看: 1620|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

我有意見提出喔!

修行初哥

樓主

希望GPHK整多啲遊戲影片放上YT度(不論新舊遊戲都可以介紹分享),增加網站宣傳曝光吸引多啲愛打機嘅同好人士嚟哩度,多啲搞網站+論壇活動+網站更新,緊貼追蹤遊戲情報+最新遊戲消息+遊戲新聞,令GPHK人氣+網站人流提升 !

希望論壇可以搵多啲不同嘅共鬥遊戲返嚟,可讓大家聚埋一齊連線共鬥!
回復

管理員

沙發
envything
多謝意見, 專門玩一隻加上做攻略可以吸引好多人入來, 例如之前龍珠及高達game, 但有時我地玩的game 根本唔洗咩攻略... 所以想做都做唔到, 或者咁, 日後諗d 方法吸引多d 人來寫攻略

因為我地人少唔多, 要專玩一隻game 再做攻略, 每個月只可做大約兩隻, 所以真係要大家幫手
回復 支持 反對

修行初哥

板凳
Eli 發表於 2015-10-13 15:44
多謝意見, 專門玩一隻加上做攻略可以吸引好多人入來, 例如之前龍珠及高達game, 但有時我地玩的game 根本唔 ...

我意思喺想GPHK除咗攻略一隻game之餘,還可以介紹多啲不同類型的新舊遊戲,搵多啲共鬥遊戲返嚟可以響哩度作個互相聯絡嘅平台,還能讓機友們可以互相分享交流打機心得,雖然我都知道你哋人手有限!
回復 支持 反對

管理員

地板
我地都會介紹的, 不過有時懶, 拍完片冇放 forum..... 咁我地下次記住要勤力d , thanks ar~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

修行初哥

你哋都有話自己喺80後,我諗你哋應該都會好鍾意啲日系動漫卡通(高達,龍珠,聖鬪士星矢,幽遊白書,新世紀褔音戰士,男兒當入樽,足球小將,美少女戰士,四驅小子,高智能方程式,魔神英雄傳,魔動王,火影忍者,海賊王,死神…還有太多卡通作品不能盡錄!特攝類:幪面超人,鹹蛋超人,戰隊系列…),希望日後可以介紹多啲粉絲向日系動漫改編遊戲作品,我自己都有玩開哩啲動漫改編遊戲!XD

另外宣傳一下PS4【火影忍者 疾風傳 終極風暴 4】也快將推出,鍾意嘅朋友們請密切留意咯!
回復 支持 反對

修行初哥

可以的話將啲遊戲最新消息+資訊+新聞+情報多啲updata至頂到最上層方便大家瀏覽到!
回復 支持 反對