會員登記
查看: 2175|回復: 7
打印 上一主題 下一主題

[問題] 玩MMO時的問題

精通玩家

樓主
話說小弟最近download左隻新MMO來玩,叫war of warship
http://worldofwarships.com/(<----官網
起初好地地,但入到戰鬥畫面後............................

P你個K,咁ge喂!!!!!!
而我想知道,因咩事搞到我玩唔到,仲有咩方法可以解決(咸出來

回復

5萬

管理員

沙發

回帖獎勵 +10

envything
八字相沖?XDD
都係試下update drive、關左防毒之類既野試下先啦
回復 支持 反對

精通玩家

板凳
試過熄防毒,重don隻game,都係唔得
回復 支持 反對

精通玩家

地板
官方配置健儀:
Parameter        Minimum Requirements        Recommended
Operating System:        Windows XP/Vista /7/8 - 64 bit        Windows 7 64 bit
Processor (CPU):         Core2 Duo E6750         Core2 Quad Q8200
Active Memory (RAM):         4GB DDR2         4GB DDR2
Graphics Card (GPU):         GeForce 9600GT (512 Mb)         GeForce GTX 550 Ti 1024 Mb
Audio Card:         Compatible with DirectX 9.0c          Compatible with DirectX 9.0c
Free Space on Hard Drive:         30GB          30GB
Internet Connection Speed:         1024 Kbps or higher           1024 Kbps or higher
回復 支持 反對

精通玩家

我的配置

回復 支持 反對

新手玩家

試下裝係 C:\Program Files (x86)  ...我裝果度,  部機廢過你都無事..
仲有你update下 direct X (好似裝呢隻果陣有得勾選裝埋?)
回復 支持 反對

精通玩家

小於3個字符 發表於 2015-7-8 17:05
試下裝係 C:\Program Files (x86)  ...我裝果度,  部機廢過你都無事..
仲有你update下 direct X (好似裝呢 ...

試緊你的方法,希望成功,btw,感謝你的回覆
回復 支持 反對

精通玩家

小於3個字符 發表於 2015-7-8 17:05
仲有你update下 direct X (好似裝呢 ...

the answer is fail QAQ

回復 支持 反對