會員登記
查看: 2481|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[資料] AC:victory+AC電影開拍!!0w0

精通玩家

樓主
身為AC迷,知道有新作固然開心
但當然,都要告知所有喜事架係咪ww
目前已知ubi已決定AC:victory將在ubi下一個財政年度中推出
並且將採用《 Assassin's Creed :大革命》的技術進行開發
(準確的說,ubi的下一個財政年度是2015年4月1日到2016年3月31日(嘩,好耐XoX
而聽聞已久的AC電影則已準備開拍
(其實AC電影早在2012年末就已公佈,育碧公司稱將與New Regency製作公司合作拍攝,時至今日才宣佈開拍,真是一波三折。影片定檔2016年12月21日,將由賈斯汀‧庫澤爾執導,邁克爾‧法斯賓德主演(又有排等lu~~
總之,兩套同AC有關的大作要等一段時間至可以玩同看
所以各位同我一樣,
等下啦
資料來源:sing game news

評分

參與人數 1威望 +3 金錢 +3 貢獻 +3 收起 理由
摩洛克 + 3 + 3 + 3 很給力!

查看全部評分

回復

版主

沙發
envything
聽講係由IRON MAN主角做達文西
回復 支持 反對

精通玩家

板凳
hbo304034 發表於 2015-2-16 23:57
聽講係由IRON MAN主角做達文西

下,但我收到風AC電影係打算由第一集(阿泰爾篇)咁慢慢上架喎,咁快就講ezio三部曲??
會唔會快左d?
而且tony stark做達文西,遺和感激增lol
回復 支持 反對

版主

地板
Lokjai824 發表於 2015-2-17 18:17
下,但我收到風AC電影係打算由第一集(阿泰爾篇)咁慢慢上架喎,咁快就講ezio三部曲??
會唔會快左d?
而 ...

佢好似話係直接拍EZIO三部曲
回復 支持 反對