會員登記
查看: 2780|回復: 3

Sorry 各位, 我呢排太忙小出post, 報告一下我近排的工作先

管理員

搞左個forum 兩三個月, 首先好多謝板主幫手, 第二就係好多網友都好熱情, 我們 GameplayHK 成員都好開心
我 Eli 呢排好 busy, 所以少出post 及少回大家留言
不過我都冇偷懶, 我有做一些後台工作, 對抗 spam , 及 server 維護, 真係估唔到搞一個 forum 會咁忙

我近排有兩三個 design porject 做緊, 所以機都少打, 雖然大家知我有keep 住拍片, 但其實進度慢左好多 (龍珠同 dying light 都好慢. gta 又未100了... )

希望我完成晒 d porject 會得閒d, 拍片之餘, 再為 forum 做 d 新搞作, 記住要期待啊~~~!!!!!

希望大家多善用個 forum 呀, 剛剛先聽見有龍珠迷在forum 認識了及交換psn 打, 我們真係好開心, 因為幫到大家打機識朋友

回復

版主

Chelly粉

envything
唔緊要,慢慢黎,工作要緊.
btw forum過咗2000人啦!恭喜哂!
Egoist/Chelly 最高
回復 支持 1 反對 0

精通玩家

做好手頭上既工作先啦
打機就緊係要無野束縛住先玩得安心咖啦
回復 支持 1 反對 0

熟練玩家

冇錯! 做好自己份正職先! 唔係的話一來會冇心機拍片! 二來邊有錢買game玩!
回復 支持 反對