會員登記
查看: 2361|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

[討論] 究竟mafia 3、ac 2三部曲重制版定watch dogs 2好D?

熟練玩家

樓主
究竟mafia 3、ac 2三部曲重制版定watch dogs 2好D?,mafia 3 10月7日出,ac 2三部曲重制版 11月13日出,watch dogs 2 11月15岀.
請問各位覺得邊2個比較好玩?
C.A.Marston
回復

管理員

QQ
沙發
envything
個人認為除非你真係正版魔人,AC 基本上都可以係網上搵到黎down,我個人要買就會買mafia 3同watch dog2黎玩
希望各位可以互相尊重,留言或發貼前請留意版規,以免被提示或警告。
回復 支持 反對

熟練玩家

板凳
James971207 發表於 2016-9-25 22:36
個人認為除非你真係正版魔人,AC 基本上都可以係網上搵到黎down,我個人要買就會買mafia 3同watch dog2黎玩 ...

thx,但係steam買嘅ac 2要上網down中字,麻煩就唔麻煩,不過翻譯唔齊,加上畫質麻麻,重製版我覺得好D,總知多謝你嘅意見
C.A.Marston
回復 支持 反對

5萬

管理員

地板
新嘅ac合集有中文版,可以考慮下,其實三款都好正,mafia 3就係第一次有中文版,又就快出,我就會玩咗mafia 3先,之後再玩 wd 2 XD
回復 支持 反對

熟練玩家

GameplayHK俊 發表於 2016-9-28 14:15
新嘅ac合集有中文版,可以考慮下,其實三款都好正,mafia 3就係第一次有中文版,又就快出,我就會玩咗mafia ...

期待阿俊mafia 3同wd 2既gameplay,我只能夠睇阿俊的表演望梅止渴~~
C.A.Marston
回復 支持 反對

管理員

可以睇下我哋去法國玩的片感受下 watch dog 2 先 ~~~~~

https://www.youtube.com/watch?v=FzotIN0MqEA
回復 支持 反對

熟練玩家

Eli 發表於 2016-10-2 22:48
可以睇下我哋去法國玩的片感受下 watch dog 2 先 ~~~~~

之前剛剛上載個時已經有睇, 覺得watch dog 2嘅畫質好好多,操控、功能亦改左大部分同多咗D新野玩,例如槍唔使去槍店買、條片講可以改NPC資料。不過Ubi D預告片造到好勁,次次買咗D Game都好像比人厄咗。我上次買咗acs同wd1都己經中招,不過我都比人厄慣,唔介意破財買watch dog 2
C.A.Marston
回復 支持 反對