會員登記
查看: 7003|回復: 8

[攻略] 1.35 BUG車 教學 PS4 XBox One PC 最後更新 : 26 - 8

修行初哥

首先 澄清 我係PS4
如果你問我 XBox One  PC 我答唔到 

首先段片

https://www.youtube.com/watch?v=emW_msz5HNk

由 魂達電影公司 既 孫子風 提供

只可街車

本身我有 俗華 但我試唔到 之後買左片入面間屋 果間就OK ( 其他既樓 或車庫 有可能得 要試 )

我方法

1. 重生地點 SET 左間屋 既 車庫 ( 開被動 )

2. 找 公開戰局 最少廿人

3. 係 車庫 出黎 是但搵街車 試下個場得唔得

( 片第1個步驟 開板 尾入車庫 出黎位要係藍圈 ) ( 出黎係 O 之後 三角 )

( 車庫出黎時 如果 驚就開板 上車走 )

( 開聯絡任 撞牆之前 接任 )

( 出黎過一陣就有 有時會耐少少  )

注意 如果 試左 3次都唔得 咁要去返 " 2 步 "

4. 得左呢個時候 就可以搵果3架車 搵完 就 可以試多次

唔想試就改車

5. 呢個時候 如果你就咁架複製車 入車庫 出返黎 係會唔見架種子車

所以 係要有人睇車 望(啤) 就得 未必要上車

如果你係咁岩冇朋友 或者你係浪子 又或者你真係冇朋友

唔緊要

只要 你 將架"種子車" 撞入車門 ( 未必要係藍位 )

再將複製車 入去 出返黎 就會 係返到 ( 種子車 )

( 條片 唔公開 不便之處 敬請原諒 )

更正  
  ( 唔駛 種子車 撞入車門 )

你如果CALL 技工 "自己車" ( e.g T20 811 白鳥......) ( 小地圖有顯示架自己車 )

在場 有自己車 ( CALL 出黎 )  種子車  同 複製車

呢個時候 你駛架 複製車 入 車庫

出返黎 架 種子車 會仲係度

如果 你本身車庫"滿左"

上述個 方法 "你駛架 複製車 入 車庫"

出返黎你架自己車 係會冇左

點解決 就係 "第一次 複製車 入 車庫"

之後 駛返架 唔要既車出黎 ( 每一次都要駛唔要既
出黎  如去下個車庫就要CALL車 )

就可以了

你可能會問 車庫滿左 點解 仲複製車 入去

小弟呢度SAY個SORRY 先

因為之前 叫大家唔改既野 其實要改

要改返既係 底燈 ( 正面 背面 側面 顏色 : 黑光 )

喇叭 : 聖安地列斯循環 ( 冇記錯 呢個係最貴 )

車牌 : 最好改埋最貴 ( 未驗證 )

車身 顏色 主副色調 金屬 : 純金色 髮絲金 ( 不是亮金屬 )
( 未驗證 有可能得 ! ? 因為我見到有D咁改 )

( 呢個 好似都會加錢 我唔夠LV 改唔到 )

注意 :

1.你問我會唔會封帳 呢D你自己考慮 ( 我唔會負責 我只提供 )

2. 去公開 就算你 SET左被動 你一落車 會比其他人 用任何方法都會炸爆車

3. 有D人 有星 上你車 你都會有星  ( 係會上到你種子車 ) ( 有玩家 符近 就唔好搞住 )

4. 見架種子車 有煙 或唔對路 立即去維修

5. E家係 1.35 如果有更新 e.g. 1.36 係有可能 修複左 ( 為免危險 賣晒 先試 )

6. 48分鐘 賣一次車 ( 可下載計時器 去睇套戲 劇 再上返線 )

7. 我第一次 試 要 幾個鐘 請不要灰心

8. 如搵朋友 最好都係一個夠 因為互刷要好多時間 ( 一個人刷 都要加倍留神 )

9. 種子車 同 複製車 最大分別 ( 種子車 係會花 )

10. 特別注意 只可能係" 煙 "  不改 ( 再一次 講返聲SORRY先 )

11. 有時 你 複製車 仲係度 但你出黎就唔見左 有可能 符近 無啦啦 泊車左街車

你駛走D街車 再入車庫 再出返黎 睇下見唔見到 ( 只試過一次 )

SORRY 各位 之前叫你地唔改 其實要改 昨晚先發現

暫時咁多 ( 要補充既 得閒會加返 )

如果可以 版主 請出片 教人

藉呢度 都多謝你地 拍左咁多 有趣片

片中既車由 魂達電影公司 既 孫子風 提供

片中既車由 魂達電影公司 既 孫子風 提供

片入面間屋

片入面間屋

其他車庫資料

其他車庫資料

要加改返 車身 顏色 主副色調 金屬 : 純金色 髮絲金

要加改返 車身 顏色 主副色調 金屬 : 純金色 髮絲金

要加改返 底燈 : 正面 背面 側面

要加改返 底燈 : 正面 背面 側面

要加改返 底燈顏色 : 黑光

要加改返 底燈顏色 : 黑光

要加改返 喇叭 : 聖安地列斯循環 ( 冇記錯 呢個係最貴 )

要加改返 喇叭 : 聖安地列斯循環 ( 冇記錯 呢個係最貴 )

我唔夠LV 賣到18萬 ( 夠LV好似都廿萬或以上 )

我唔夠LV 賣到18萬 ( 夠LV好似都廿萬或以上 )
回復

精通玩家

envything
5係5改,係改左冇加$
5洗48分鐘,如果識bypass
回復 支持 反對

修行初哥

hang1202 發表於 2016-7-21 18:35
5係5改,係改左冇加$
5洗48分鐘,如果識bypass

可否教教小弟bypass
回復 支持 反對

新手玩家

additional information:
1.唔使撞,只要架車行緊就得
2.最好搵個空曠D ge 地方
3.度門唔可以爛,一爛就要去維修

利申: PC玩家,已經刷左三十幾架
回復 支持 反對

修行初哥

Bypass最少要兩個人先得。越多人越好速度越快
回復 支持 反對

修行初哥

ivan_wong8 發表於 2016-7-23 00:39
Bypass最少要兩個人先得。越多人越好速度越快

都係5明點樣bypass
回復 支持 反對

修行初哥

您係咪PS4一齊bug囉
回復 支持 反對

修行初哥

Yes ar,一齊bug
回復 支持 反對

精通玩家

QQ
8月1日~依然可以bug~