會員登記
查看: 2140|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[多平台] 乞丐王 MAX LV, 房屋資料

高級戰士

樓主

乞丐王 MAX LV 400
AUTO TOUCH MAX LV 100
獎金面積增加 MAX LV 100
加快 MAX LV 100
幣乘數 MAX LV 100
業主模式 (挑戰的成果因應你自己同技能和幫手的LV而定)
所有幫手MAX LV 200
建設用挑戰得來的包包去抽建築物,車或其他交通公具。
加料
房屋 (不同LV會有不同的效果)
小房子 發燒加速:1 ($10,000)
小藍屋 鐵路加快:3 ($20,000)
小紫房子 獎金面積增加 20 ($30,000)
菇房 樓宇業主模式 報酬1紅寶石 ($40,000)
別墅 樓宇業主模式 從10,000硬幣開始 ($50,000)
大廈 20秒的持續時間,加快增長 ($70,000)
公寓 20獲得的硬幣導軌增加 ($90,000)

評分

參與人數 2威望 +9 金錢 +9 貢獻 +9 收起 理由
chingtszhang + 1 + 1 + 1 贊一個!
Eli + 8 + 8 + 8 贊一個!

查看全部評分

回復

管理員

沙發
envything
waaa 你玩到咁勁Ge~~~~~
回復 支持 反對

新手玩家

板凳
俾你吸引左我註冊做會員
睇完Eli玩之後我都有KEEP住玩,  依家玩到買左架紅色跑車,  不過佢寫明係for display,  即係冇用, 好衰

同埋,  我發現開技能後 離開個GAME或者扲去房地產o個版就唔會繼續用技能,
但個技能凍結時間會keep住倒數,  所以你開左個技能後即刻走,  過左個凍結時間後再開,  你就可以double左個技能使用時間。咁就可以到你有時間o個先開住個game黎收錢同食寶石,  唔會miss左
回復 支持 反對

管理員

地板
可唔可以cap圖俾我羨慕一下呀?
回復 支持 反對

新手玩家

第一次貼圖, 唔知成唔成功
架跑車雖然for display, 不過每隔一段時間都有錢收 (金額視LV而定)睇圖d剪影會有直昇機同熱氣球,  真係好想買到睇下係咩樣

另外,  之前提過儲技能o既方法, 會比較容易收集新聞。例如COMBO使用技能會較易累積
新聞資料知道的如下:

No.0  打敗美人魚 (荒島)
No.1  打敗鬼 (紀念公園)
No.2  打敗機組人員 (地鐵)
No.3  打敗外星人 (外太空)
No.4  打敗乞丐王子 (廣場)
No.101  同時擁有5隻貓
No.102  第一次出現主席
No.103  第一次捉到小偷
No.104  同時擁有10隻貓
No.105  100個COMBO
No.106  500個COMBO
No.107  1000個COMBO

No.300  買小房子
No.301  買小藍屋
No.302  買小紫房子
No.303  買菇房
No.306  買大廈
No.307  買辦公室
No.308  買公寓
No.312  買跑車

其他新聞因為未有所以唔知可以點攞,  COMBO應該最大只有1000個,  因為試過有一萬個COMBO都冇新聞出。3字頭o既新聞應該全部都係買房地產,  但佢total有44個新聞,  淨低o既新聞我真係點都諗唔到係乜,  唯有試下遲d玩唔玩到出黎啦

回復 支持 反對