會員登記
查看: 2519|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

[介紹] Facebook 遊戲介紹--狩獵, FPS《狩獵達人2014》

元老大師

樓主
唔知大家有無玩開狩獵game?或者喺GTA V度撞死隻鹿仔selfie?((如果覺得喺GTA V撞死鹿仔好殘忍既玩家可以無視呢個post
-------------------------------------------------------------------------

小弟雖然無乜玩過狩獵game,但最近又喺facebook度搵到款幾得意既狩獵game想介紹俾大家.
《狩獵達人2014》包括咗北美洲,西北太平洋沿岸,中非草原等各大獵場,每個場都有獨特既自然景觀,
等玩家可以留喺屋企度"環遊世界",體驗全球各地既風光,狩獵五花八門既野生動物.

有玩開狩獵game應該都知道動物係無headshot獎勵既(FarCryPrimal除外),
(而小弟一開始玩嗰陣就狂咁爆啲動物頭(可能係玩得多槍戰game既關係)).
咁到底呢隻game又有啲咩特別既部位獎勵呢?
玩狩獵遊戲當然就有穿心獎勵啦,另外仲有肺臟(易中過心臟)

我通常都鍾意穿心,不過有啲遊戲模式規定要射肺==(心臟+$10,肺臟+$5)
用紅外線可以睇到喺動物既心口度有兩舊脹下脹下既肺臟,比起下面個心臟大好多

同好多槍game一樣,每枝都有唔同部件可以升級

操作:A,D-左右移動(無得行前行後)
E掣-轉槍
Z-瞄準
W,S-zoom瞄準鏡
X-開紅外線
mouse左掣-開槍
F-全螢幕
R-入彈
數字鍵1-3-道具

評分

參與人數 1威望 +10 金錢 +10 貢獻 +10 收起 理由
Eli + 10 + 10 + 10 贊一個!

查看全部評分

Edward
回復

元老大師

沙發

https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/13062187_105218676...

envything

獵殺特別動物有額外獎賞

溫馨提示:開槍會驚動啲動物(有感歎號警告),勁既動物會黎襲擊你,廢既會逃走(當要殺既動物逃走咗就會任務失敗)
所以我建議大家如果要殺多於一隻動物時,冷靜啲觀察哂目標既行動先落手,
唔好一見到有一隻就打

Edward
回復 支持 反對

管理員

板凳
呢個game 同我好耐之前介紹的手機game 一樣
回復 支持 反對

元老大師

地板
Sorry, 無留意
Edward
回復 支持 反對