會員登記
查看: 5017|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

[介紹] 已訂《生化危機:啟示錄2》送24K鍍金銅製USB充電線!!

精通玩家

樓主

《RESIDENT EVIL REVELATIONS 2》預約特典公怖!
現凡預訂3月推出的生化危機系列最新作品《RESIDENT EVIL REVELATIONS》(PS4/PS3/XBONE/XB360) 將會附送《生化危機24K鍍金銅製USB充電線》。
呢條印有生化危機標誌嘅充電線(80cm長),採用24K鍍金插頭同埋99.99% 4N無氧銅製線花製造,除左可以幫PS4/XBONE的手掣充電之外,仲適合所有以Micro USB作充電的電話同埋TABLET用。
《生化危機24K鍍金銅製USB充電線》將會於2月初派發比零售商,玩家預訂遊戲時可以即時拎條線返屋企用!

《RESIDENT EVIL REVELATIONS 2》數碼版將延期至2月25日於各平台(PS4/PS3/XBONE/XB360)提供第一章節的數碼下載。而實體版的最新發售日期為3月19日。

預售日期: 2015年1月7日 - 2015年3月10日
預計取貨日期: 2015年3月12日 - 2014年3月19日*

身為biohazard fan既我,岩岩落左$100訂,3月19號就可以比埋$178攞GAME(隻game我覺得真係好平,起碼平過我琴日買個隻SAO$378)
同埋個條線唔一定要等到攞GAME個日先有,因為條線2月出,所以如果落左訂既朋友可以等條線出左即刻攞張單返去你所訂GAME既遊戲店攞左先
而GAME的話預定3月19號發售,如果係訂GAME既朋友會有通知,再去攞GAME
如果大家見到SONY管網果到話"由於反應熱烈,所有《生化危機24K鍍金銅製USB充電線》經已全部送完。"大家千奇唔洗驚
因為大家只要去遊戲店睇睇就會發現其實仲有好多,不過都係啦,數量有限送完即止!所以要買就快!

可參考:
PlayStation: http://www.sony.com.hk/products/apps/product/simplePage.do?modelCode=50358303&lang=zh#package
Facebook: https://www.facebook.com/CAPCOMasia

評分

參與人數 2威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 收起 理由
BRExBluewing + 2 + 2 + 2 很給力!
Eli + 3 + 3 + 3 贊一個!

查看全部評分

回復

5萬

管理員

沙發
envything
條線又幾靚仔喎
我都有少少想知隻game既畫面同以前ps年代可以有幾唔同XD
回復 支持 反對

新手玩家

板凳
GameplayHK俊 發表於 2015-1-18 20:57
條線又幾靚仔喎
我都有少少想知隻game既畫面同以前ps年代可以有幾唔同XD

唔好好似bio6咁就已經要拜神
回復 支持 反對

熟練玩家

地板
bio6都廢了 買生化危機:啟示錄2做咩?
回復 支持 反對

熟練玩家

而且都送完了= =
回復 支持 反對

精通玩家

orchunhel 發表於 2015-1-19 18:02
bio6都廢了 買生化危機:啟示錄2做咩?

係網上睇biohazard 6全球賣出520萬隻,係咁多隻biohazard銷量中第二名,第一位係bio5賣出650萬隻,所以請問聲失敗在那呢?我都算係biohazard老玩家,由bio1已經開始玩雖然有幾集無玩,但我都知轉哂人整既biohazard都變左質,但都一樣吸引新玩家,而且一樣大賣,如果可以的話講下最中意幾集,我就最中文聖女密碼直到依家我都仲係咁中意Claire
回復 支持 反對

精通玩家

你係話sony管網果到話送完?定出面d遊戲店都送完?
如果管網睇的話,出面遊戲店應該仲有因為唔係賣左好耐,我文章有寫的
回復 支持 反對

新手玩家

其實我想知而家Sony官網訂購個實體版本係咪中文版?
回復 支持 反對

新手玩家

Sony快速回覆左,抵讚!

親愛的索尼客戶:

多謝閣下的查詢。

關於閣下的查詢,該款為亞洲版遊戲,提供繁體中文、英文、日文字幕。語音方面則提供英文及日文。

如閣下還有其他疑問,歡迎直接回覆本電郵查詢或致電索尼客戶服務熱線 或瀏覽 http://www.sony.com.hkhttp://www.sony.com.hk/service/

保養及維修事宜  28335129(星期一至星期六 09:00-18:00)
產品查詢及電話銷售 23452966 (香港)/080-0039 (澳門) (星期一至星期日 09:00-20:00)
技術支援 23893202(星期一至星期日 09:00-20:00)

感謝購買索尼產品。

Eric Wong
客戶服務本部
香港業務拓展總部
索尼香港
回復 支持 反對