會員登記
查看: 2569|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[攻略] 每次玩online 前記得 back up 個game save 入 usb 手指

精通玩家

樓主
今日玩玩下online, 突然出錯話遊戲發生錯誤, 跟住要restart 過隻game , 連個save 都壞埋, 叫我由頭玩過。
玩online 前一定要back up 個 game save 在 usb 手指。
回復

精通玩家

沙發
envything
有好多白件係可以賣走, 尤其是一些唔係武器( 因為唔係武器的白零件合成唔到, 又或者果件基底零件已經滿曬數值, 全技能滿分) 而又重覆左好多件的白件, 點樣可以快速賣走佢地呢,

方法就係先選一件零件, 話要做一併合成, 之後就可以選幾多件都得,  選好左之後,  按賣零件個掣,  之後就睇到想賣的零件總數可以賣到幾多GP,  按O , 就攪掂。
回復 支持 反對

修行初哥

板凳
咁慘, 冇左bug再玩好痛苦。backup左之后再copy返入機會吾會玩吾到online?
此外, 有冇可能backup出黎修改武器lv
回復 支持 反對

修行初哥

地板
garyman8 發表於 2016-3-16 22:30
有好多白件係可以賣走, 尤其是一些唔係武器( 因為唔係武器的白零件合成唔到, 又或者果件基底零件已經滿曬數 ...

白件好似吾加能力值, 用黎升 LV 又加好少, 賣
回復 支持 反對

精通玩家

ngaionline 發表於 2016-3-21 07:00
咁慘, 冇左bug再玩好痛苦。backup左之后再copy返入機會吾會玩吾到online?
此外, 有冇可能backup出黎修改武 ...

我一早backup 左啦, 完全玩到online。

修改就未有見到可以成功的例子。
回復 支持 反對