會員登記
查看: 5040|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[資料] 詳細介紹!《GUNDAM BREAKER 3》3月3日發售決定!

精通玩家

樓主

~EXVS FORCE已經深深傷左我心(有玩知點解)
不過...GUNDAM BREAKER3話出就出!

3/3就出!話咁快!(我的打機魂返黎啦!)
此作同前作大同小異,玩法都差吾多,
都係打爆人地,搶佢D零件,再砌自己
部機(好似玩冧友...)
當然!隻game唔會一模一樣!
係既話咁玩返gb2咪得la!
新增系統:
1.新增SD高達

本作唔單只有HG1/144及MG1/100,
重新增SD高達!但係SD高達係用黎輔助玩家,
同玩家打下敵人,唔知玩家可吾可以用
PV及官方網站只出現騎士高達,
相信會有武士高達等

2.新增裝備系統

本作可以將各種裝備(如加特林,刀,大砲等)
裝上你部機體!可以令機體更有自己既原創性!
(除左武裝,重有裝飾黎,各種裝備可以提升能力值)

3.賞金獵人模式
同他人的機體單對單!(非pvp)

唉~講心個句,當初以為係pvp,原來係對電腦
當人地砌左部機,可以同佢單挑,贏左可以獲得

賞金(數量由砌機既人出既GP決定)如果挑戰失敗,
就要付出同樣既賞金,當然自己可以出自機體比人
挑戰

遊戲畫面:

故事內容:
在一條平平無奇的商店街,住著一名
熱愛高達模型的小年,他想用自己的
模型參高達模型對戰世界賽,於是用
自己的模型,令街上充面高達模型的
氣氛!
遊戲角色:

有條女,可能係同玩家合作既NPC

新增機體:
雷霆版高達

雷霆紅楂古

唔記得叫咩...

醜八怪?

G-self高達

殺帝拉

↓又唔記得叫咩...

And more....(暫時未公佈)

初回特典

高達巴巴托斯(第4形態)

總結:
以為有pvp點知係假像~
新增機體好似得太小,得8部,記埋巴托都係得9部
重要一半係雜兵,希望遲D會追加更多新機體
買就一定買,除非好似EXVS FORCE甘

呀!3/3快D黎呀!我要玩!~

官方網站:http://gb.ggame.jp/sp/
暫時未有新PV.   \(⊙ω⊙)/

重有一樣野
隻Game係有
中文版架!
(應該同期發售)

評分

參與人數 2威望 +13 金錢 +13 貢獻 +13 收起 理由
nbb330 + 5 + 5 + 5
Eli + 8 + 8 + 8 很給力!

查看全部評分

回復

精通玩家

沙發
envything
GB3 3/3號出www
3個3www
唉!咁又4個3
回復 支持 反對

管理員

板凳
多謝詳細介紹,疑似pvp 系統 xd  都好過冇啦
SD 對我來說好吸引,我鐘意SD

Gundam Breaker 3 必買
回復 支持 2 反對 0

高級戰士

Spaghetti

地板
可惜無 PS3
我嘅 PSN: Spaghetti-Even
GTA 幫會招人 網址如下
http://zh.socialclub.rockstargames.com/crew/tyrannosausus_rex
回復

熟練玩家

Eli 發表於 2016-1-8 20:46

Eli一定要出多D GB3 片啊...之前為左玩龍珠搞到走左數...
明明話會拍片講你點樣設計QAQ
回復 支持 1 反對 0

版主

Chelly粉

Eli 發表於 2016-1-8 20:46

SD高達在這作會主要是以輔助形式登場(供高達學技能)
Egoist/Chelly 最高
回復 支持 反對