會員登記
樓主: Hin724
打印 上一主題 下一主題

[問題] 墨菲老媽的椅

精通玩家

其實都係講主線野...(餵左佢食幾次藥)
回復 支持 反對

修行初哥

envything
隻狗好煩...
有一日唔見左隻狗
係條村度搵左勁耐
明明起左間屋俾佢
原來成條村有勁多狗屋
佢去左第二間
好似間間都養狗咁
後尾要每間屋搵狗屋出黎拆
回復 支持 反對

精通玩家

我拎哂啲技能之後應該唔會再帶同伴...
成日頂住我,搞到我行唔到
又會喺我潛行嗰時衝左出去
最慘係打人時佢成日衝出黎擋子彈...幫敵人擋...
回復 支持 反對

熟練玩家

有見到個mod可以將狗肉變貓肉,又可愛又唔會比佢頂住,又可以多個人幫手拎野,正!
回復 支持 反對

新手玩家

你試下同一開始個3個人(普XXX除外)講野,如果佢地話(不相信她死了)她就死了,如果5次以上也是換東西,你就真係中左bug。
回復 支持 反對

5萬

管理員

其實個阿婆食完毒品後會劇透XD
你搵唔到阿婆最大可能係你之前起過張凳,而張凳沉左去d建築物入面...
有冇試過手痕起左上屋頂呀?
回復 支持 反對

修行初哥

好吧= =我聽好多外國forum都有D人中左呢個BUG,都係冇得整反出來,我重玩左-.-
我不斷比野佢食整死左佢
但有好多預言我都唔明
1)第一次話咩係有生物好嬲嬲豬係死亡化身,之後就應該知係咩來- -
2)第二次鑽石城嘅暗黑位置,有一顆發光嘅心,會申出援手(應該就係nick個死人發光心心招牌-.-係鑽石城後街)
3)第三次係咩會幫到我嘅人唔係我想見嘅人,佢係好深嘅地方比好多人圍住,當見到肥佬同嬲女人,講出暗號就冇事(呢個我都發動到,係81號最入個間房搵NICK,之後同佢地大佬講暗號,雖完全唔明個暗號係點解,但我會去採石場昅下有冇料,之後就平安走人,冇人死)
4)第4係咩行入海中心,但怕嘅唔係水,係睇唔到嘅野,但有人會幫到,會係一條好難嘅路...(我已經完全唔明,唔知我有冇MISS到)
5)我係一個好強嘅獵人,但我獵嘅係一個人,一個超過人存在嘅人,佢著全身白衫,企係我獵物前講野,講咩z2-47之後記唔到,我本身覺得係Carlos 但佢唔係著白衫,死之前都冇講堆廢話,我唔明我MISS左家點??
6)咩好多人圍住我,我有權選擇運行呢個世界,定將佢完結,我都係唔明= =

我玩到記憶倉,如果只係我未玩到,唔好劇透 如果係我MISS左= =講反我知
回復 支持 反對

5萬

管理員

1) 死亡爪?
2) 你解答左
3) 你已解答~
4) 有冇人知呢?
5) 追獵者~你第一次見到嗰個,如果你得到哩個提示,到時見到追獵者就可以叫佢關機XD
6) 講緊結局,聯幫會點樣呢,完全取決於你
回復 支持 反對

修行初哥

因為我唔想劇訪得咁勁玩落好唔開心,
我係玩到咁上下先睇你YOUTUBE D VIDEO
都唔係幾知會發生D咩
4)我應該知係咩啦- -應該講glowing sea,怕嘅係rad,變種博士會幫手(頂佢個X,入去條血倒水咁扣)
5)我第一次見到個個?!?!?!?R爆頭,我未見到任何追獵者= =你意思係Kellogg?!定佢腦回憶入面拎走shawn個個人
6)好吧-.-我有排都未到

其實玩玩下覺得有好多marvel ref係入面,變種博士係hulk,學院係hydra,我就根本係winter soldier= = 背境同目的行為9成一樣= =
回復 支持 反對

修行初哥

我都餵瓜左佢,條咸魚就攞去餵蟹仔
回復 支持 反對