會員登記
查看: 6309|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[攻略] fallout 4超強力近身武器- 狂怒 動力拳

版主

樓主

今日同大家介紹一把超強力又好洗好用既近身武器-  狂怒 動力拳

以下係取得既位置:

大家到左之後,會見到一個湖,跳落去之後馬上就會有一隻叫史旺既怪物,打低佢就會跌落呢把武器,但史旺非常之難打,低level既人,要帶套動力裝甲入去,高level既,就咁沖入去打都無問題,但我建議20level以上先好咁做

可以睇下我打低史旺和試用武器既影片

把武器62攻已經好厲害,仲要每打一次增加攻擊力,如果配合埋技能:電擊突襲  同  大聯盟,威力將會匪夷所思!!可惜呢把野可以改造既地方吾多
(武器攻擊力可能係隨機的,有d人甚至80幾攻擊力)

評分

參與人數 1威望 +3 金錢 +3 貢獻 +3 收起 理由
nbb330 + 3 + 3 + 3 贊一個!

查看全部評分

*ミク大好き*
回復

5萬

管理員

沙發
envything
攻擊手會比你技能影響到架,字面上已經會睇得到
回復 支持 反對

熟練玩家

板凳
把野好型喎!我而家近戰得把鎚好似42攻,得12lv唔知夠唔夠打呢..話時話,鎚都幾難用..因為佢打橫揮擊呢,個距離好難掌握同埋好慢,搞到成日打空氣。因為個人喜好,所以我技能點左落步槍度,但玩玩下發現.308子彈越用越少,諗緊駛唔駛轉型玩近戰。
回復 支持 反對

修行初哥

地板
這武器超強!!!我拿到276攻擊力的(超幸運
回復 支持 反對

5萬

管理員

帳面攻擊度會計埋你本身技能加成架
如果玩近戰,最好開vats啦,可以一野閃去d 敵人前面打
回復 支持 1 反對 0