會員登記
查看: 4924|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[討論] 大家覺得 刺客教條"梟雄 好吾好玩?

版主

樓主

單選投票, 共有 37 人參與投票
您所在的用戶組沒有投票權限

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +1 收起 理由
hbo304034 + 1 + 1

查看全部評分

*ミク大好き*
回復

熟練玩家

沙發
envything

尋日先買,玩左一陣..感覺上同大革命好唔同,呢集好注重技能,而大革命就咩屬性都係晒裝備度,呢集最特別之處就係...蝙蝠俠...係,你冇睇錯到,呢集真係玩緊蝙蝠俠!除左蝙蝠俠最出名既反擊系統之外,最屈機就係連蝙蝠俠把勾槍都有埋,而且可以大膽講句,刺客把勾槍仲屈機過蝙蝠俠把原裝正版貨!佢除左可以垂直上昇之外,仲可以向前面射,爬上爬落冇難度。同埋而家多左樣野玩,就係可以好似bigboss咁抬住個人快樂地走來走去,咁就唔怕比人見到死屍啦!大革命果時npc見到死屍唔會理,而家ai醒左,見到死屍會走黎走去搵兇手,總括黎講,呢集改良左大革命既毛病之餘加入既新元素都唔少,值得一玩!
回復

管理員

QQ
板凳
c251178 發表於 2015-10-25 09:45
尋日先買,玩左一陣..感覺上同大革命好唔同,呢集好注重技能,而大革命就咩屬性都係晒裝備度,呢集最特別之 ...

其實以前已經有反擊,只不過喺上一代的大革命太爛姐。
希望各位可以互相尊重,留言或發貼前請留意版規,以免被提示或警告。
回復

管理員

QQ
地板
不如加返個未買的選項啊,我未買啊。內心仲掙扎緊買PC定PS4好,如果買PS4版我又想等COD black ops3。PC又要等到下個月先出。真喺唔知點好T.T
希望各位可以互相尊重,留言或發貼前請留意版規,以免被提示或警告。
回復

熟練玩家

James971207 發表於 2015-10-25 19:23
不如加返個未買的選項啊,我未買啊。內心仲掙扎緊買PC定PS4好,如果買PS4版我又想等COD black ops3。PC又要 ...

PS4好D,因為有一個黑鴉幫會版,送埋畫冊、額外內容∕武裝兑換卡、地圖、音樂CD
C.A.Marston
回復

管理員

QQ
chrismarston123 發表於 2015-10-25 21:28
PS4好D,因為有一個黑鴉幫會版,送埋畫冊、額外內容∕武裝兑換卡、地圖、音樂CD ...

其實你喺咪買左special edition咋?
回復

熟練玩家

James971207 發表於 2015-10-26 09:08
其實你喺咪買左special edition咋?

唔係,我係買咗黑鴉幫會版,裏面有special edition
C.A.Marston
回復

管理員

QQ
chrismarston123 發表於 2015-10-26 17:52
唔係,我係買咗黑鴉幫會版,裏面有special edition

你買幾錢啊?
回復

熟練玩家

$448,個老闆介紹我買
C.A.Marston
回復

管理員

QQ

甘就係special edition啦,普通版得DLC冇其他野3百幾
回復