會員登記
查看: 1641|回復: 3
打印 上一主題 下一主題

用水沖張envything貼紙?!

版主

樓主

大家都知envything d 貼紙以結實耐用無氣泡防水等來做賣點,我都一次過買左5張,詳請睇下gameplayhk 個facebook就知xd
咁又點解要無啦啦用水沖呢張百幾蚊又咁好洗好用既貼紙呢?係米嫌佢吾夠乾淨?定係純綷攞張貼紙尼發拽?當然吾係啦

講下故仔先:
話說我買左5張貼紙(趁仲有8折),送到尼既時候我就喇喇聲貼曬d手制貼紙佢(用左我兩粒鐘),剩番部Ps vita未貼,咁岩呢個時候又要食飯,我米攞住部ps vita 一路食一路貼囉,點知一夾舊豉油雞係面前----WTF 一滴豉油就咁滴左落去張貼紙到,仲要連背面有粘力灰色既個個位都遭殃......

我不知所措,本來勁靚既貼紙成張變左啡色,我用個鼻聞下,可想而知:豉油味啊!!!!!!!! 我吾想打機既時候成陣豉油味係到,唉......成百幾蚊架......我本來想扔左佢,但一想到呢d係eli 阿俊佢地努力為我地做既貼紙,我就咁扔左佢,有d對佢地吾住......
無論做標本又好做杯墊都好,我就係吾想扔左佢......我覺得......可能仲有得救都未定,我攞住張貼紙,仲去洗手盤面前,開喉,洗。
希望非常渺汒,可能一洗就洗曬d粘既物質,我吾理啦,我見到d豉油慢慢比沖走,可能連粘既物質都沖走埋,我用風桶吹乾佢
神奇既事就發生左啦!O_O貼紙竟然仲富有粘力,我二話不說,將貼紙貼上去部ps vita(當然過程非常小心)

講完咁多野,吾理大家信吾信我都好,我只係想分享下我貼貼紙既經歷,部ps vita就好似facebook見到既咁,貼左張蛇皮貼紙,我希望大家貼貼紙既時候吾好好似我咁,我亦非常佩服貼紙既防水能力,就好似eli講既咁:完全吾洗擔心張貼紙會無粘力,我感覺到,envything的貼紙
無論係我個張,定係你地個張,都貫注eli同阿俊既心意係裏面,這或許也是其中一個為甚麼貼紙用水沖完之後完好無缺的原因吧!

評分

參與人數 3威望 +19 金錢 +19 貢獻 +19 收起 理由
GameplayHK俊 + 8 + 8 + 8 很給力!
Eli + 8 + 8 + 8 很給力!
nbb330 + 3 + 3 + 3 很給力!

查看全部評分

*ミク大好き*
回復

版主

Chelly粉

沙發
envything
竟然勁到呢種程度
Egoist/Chelly 最高
回復 支持 反對

版主

板凳
nbb330 發表於 2015-10-13 23:18
竟然勁到呢種程度

3M貼紙既威力!
*ミク大好き*
回復 支持 反對

管理員

地板
@@ 你係一個超專業的用家
好感動!!!!!!!!!!!!!!!
有顧客咁愛鍚我地的產品, 係我們創作者最大的鼓舞

多謝你呀!
回復 支持 反對