會員登記
查看: 8358|回復: 11
打印 上一主題 下一主題

[遊戲新聞] GameplayHK 暑假送大禮活動

管理員

樓主

各位 GameplayHK Fans 們大家好,第二屆 GTA 天台碰碰車勝出者就收到我們品牌的 PS4 手掣保護貼
其實很多fans都非常支持我們,不過GTA天台碰碰車活動參加人數有限
為了答謝大家對我們的支持,我們決定暑假完結前舉行暑假送大禮活動!
得獎者會有 email 聯絡,可以揀選 PS4 手制, PS3 手制 或 Wii Remote 一張

玩法好簡單
1. Like 我們的 Facebook  專頁  http://facebook.com/gameplayhk
2. Like Envything的 Facebook 專頁 https://www.facebook.com/envything
3. 訂閱我們的 Youtube Channel https://www.youtube.com/GamePlayHK
4. 寫一個主題為「GameplayHK 暑假送大禮活動」的 EMAIL 到 [email protected]

並回答回答以下三條問題

1. 《GTA 劇場: 來自星星的你》中,外星人文仔被人解剖觀察哪一個部位?
https://www.youtube.com/watch?v=ninBFyIhVMM
A. 腳指公   B. 心臟   C. 大腸

2. 《GTA 劇場: 厚多士再戰MTR》中,誰人演厚多士角色?
https://www.youtube.com/watch?v=LxMo-pltrEs
A. 阿俊   B. Eli   C. 文仔

3. 《GTA 劇場: 亞視出糧了》中,片尾報紙提及神秘人用甚麼幫助亞視?
https://www.youtube.com/watch?v=gH809MuQ-Xs
A. 股票   B. 3T 獎金   C. 六合彩頭獎

由即時開始計
每第一百個答中就送手掣保護貼,總數 5 張

仲唔快 D 叫埋朋友一齊玩?

截止日期:2015年8月28日

參加「GameplayHK 暑假送大禮活動」條款及細則:

1. 每位參加者僅限參加一次
2. 得獎者名單將於 GameplayHK 專頁內公布。得獎者將有專人聯絡,並安排領取獎品。
3. GameplayHK 有權修改本條款及細則及終止有關推廣活動,並擁有此活動之一切最終裁決權。
4. 沒有對 GameplayHK facebook 專頁讚好、沒有依照活動指示完成所需動作或提供資料不全者,將被取消得獎資格。
5. 本專頁有權要求得獎者於領獎時提供相關證明。如發現參加者有不實、舞弊或疏忽之行為,其參加資格將被取消。
6. 本專頁保留取消參加者參加的資格、給予得獎者獎品之權利。任何因電腦、網路等技術問題而引致參加者所遞交的資料有遲延、遺失、錯誤、無法辨識等情況,本專頁毋須負上任何責任。所有與活動有關之日期及時間(包括但 不限於參加遊戲之日期及時間、得獎者回覆資料之日期及時間) 均以路訊網系統報告為準,及受制於本專頁的最終決定。本專頁毋須就遺失、延遲或誤投,負上任何責任。
7. 參加者於參加「 GameplayHK 暑假送大禮活動」活動之同時,即代表同意接受活動之條款及細則約束,如有違反,本專頁有權取消參加者之參加或得獎資格。
8. 「 GameplayHK 暑假送大禮活動」之舉行日期由2015年8月20日開始,並於2015年8月28日結束。如活動因為反應熱烈而加推或延長活動之結束日期,將會於本專頁公布。
9. 「 GameplayHK送大禮 」活動之參加時間由香港時間 2015年8月20日下午九時正 (21:00)開始,並於29日零時(00:00)結束。有關活動之得獎人,均以 gmail 收件時間及次序選出,以示公允。
10. 參加者需於活動舉辦直至領獎期間保持對本專頁讚好。
11. 如未能聯絡得獎者,其得獎資格將被取消,由下一位參加者補上,如此類推。
12. 所有參加者資料只作參加遊戲以及公佈得獎用途,並將於活動完畢後銷毀。
13. 本專頁所發布的資訊如有任何抵觸或不相符之處,一概以專頁公布的資訊為準。
回復

熟練玩家

沙發
envything
點解唔送多D貼紙?
C.A.Marston
回復 支持 反對

高級戰士

Spaghetti

板凳
D貼紙$128一張
5張已經$640啦
我嘅 PSN: Spaghetti-Even
GTA 幫會招人 網址如下
http://zh.socialclub.rockstargames.com/crew/tyrannosausus_rex
回復 支持 反對

熟練玩家

地板
Spaghetti-Even 發表於 2015-8-20 21:42
D貼紙$128一張
5張已經$640啦

我屋企人唔比我買,我唯一睇下抽奬果時抽唔抽中我(不過我抽奬運好差)
C.A.Marston
回復 支持 反對

精通玩家

哇! 當我睇gameplayhk時、以為你地只係拍下打機片,開埋討論區都算、E家重開公司sell野!?
請受小弟一拜
不過都希望你地生意興隆~
回復 支持 反對

熟練玩家

alvinm 發表於 2015-8-20 22:52
哇! 當我睇gameplayhk時、以為你地只係拍下打機片,開埋討論區都算、E家重開公司sell野!?
請受小弟一拜
不過 ...

其實佢地唔係公司,佢地係做設計啫
C.A.Marston
回復 支持 反對

管理員

咁設計係我專長, 加上又鐘意打機, 咪幫大家一齊美化一下遊戲機囉
記住要支持本地創作呀~~~~~~
回復 支持 反對

熟練玩家

Eli 發表於 2015-8-20 23:26
咁設計係我專長, 加上又鐘意打機, 咪幫大家一齊美化一下遊戲機囉
記住要支持本地創作呀~~~~~~ ...

無問題
C.A.Marston
回復 支持 反對

修行初哥

中學生冇信用咭買唔到
回復 支持 反對

熟練玩家

春毛 發表於 2015-8-21 10:03
中學生冇信用咭買唔到

我都冇信用咭,而且屋企人唔比買
C.A.Marston
回復 支持 反對