會員登記
查看: 2259|回復: 2
打印 上一主題 下一主題

[多平台] [遊戲推介]舒壓遊戲-Smash the Office - Stress Fix!

版主

樓主

Smash the Office - Stress Fix!呢隻遊戲係14年10月尾發佈。如果你返工返學比人罵,事事唔順利,或者平時比人激親,呢隻遊戲就啱你啦!
  呢隻遊戲嘅主角叫Steve。遊戲中你要揮舞手上嘅球棍,摧毀辦公室入面嘅所有野。在有限嘅時間入面發揮最大嘅破壞力。只要升級手上嘅武器,仲可以在更短嘅時間內,更有效嘅進行破壞。 在遊戲入面,你可以利用畫面左方嘅方向鍵嚟移動,用右邊嘅敲擊鍵嚟破壞辦公室。每一場遊戲嘅時間係有限嘅,你必須係時限入面儘量破壞各項物品嚟累積分數同金幣。
  遊戲一開始你只有塑膠球棍可以用,但隨著升級,手中嘅道具將越嚟越有破壞力,使用個時嘅打擊感都會更好。玩家可以邊練習操縱邊賺錢,再一口氣更換好D嘅武器來強化破壞嘅效率。
      呢隻遊戲算係一款自由度還蠻高嘅動作遊戲,你可以自由破壞關卡裡嘅所有物件,而且冇特殊限制。雖然遊戲中提供咗用現金購買金幣嘅方式,不過只要持續去挽,一樣可以用手賺取金幣嚟開放新嘅關卡以及道具。唔理你洗唔洗錢,玩家都可以享受到遊戲入面完整嘅遊戲內容。

遊戲名稱:Smash the Office - Stress Fix!
遊戲平台:Android
下載平台:Google Play Store
下載網址:https://play.google.com/store/ap ... okio.smashtheoffice

評分

參與人數 3威望 +5 金錢 +5 貢獻 +5 收起 理由
chingtszhang + 1 + 1 + 1 贊一個!
GameplayHK俊 + 1 + 1 + 1 睇到都想玩,等我dl嚟試玩先XD
Eli + 3 + 3 + 3 正game, 有埋下載點, 好有心機!

查看全部評分

請各位遵守版規發言,以免受到警告或禁止發言等處分,多謝合作。
回復

管理員

沙發
envything
正喎~~!!!!!!!!!
回復

新手玩家

板凳
呢隻Game D主題普通
回復 支持 0 反對 1