會員登記
查看: 4248|回復: 5
打印 上一主題 下一主題

[問題] ~~有幾個想裝模組問題

修行初哥

樓主

首先多謝解答我問題嘅人,小弟我有幾個問題想問:
1. 我想裝 http://www.lcpdfr.com/files/file/7792-lspd-first-response/ 依個mod落PC版GTA5 single player到,咁我應該Down佢提供嘅邊1個File?
問題一補充: 係按Download this file入面個3個
-
2. 我想問點裝個Mod入去GTA5 single play到?
問題二補充: 使要一啲輔助軟件嗎?
-
3. 裝Mod係咪一定要將故事模式所有角色解除先可以玩到?
問題三補充: 即係要解晒Michael , Frankin 同 Trevor三個角色
-
Thank you!
回復

熟練玩家

來自 2#
envything

下載與安裝:
1. 下戴 lspdfr01e.rar
2. 將除license 以外的所有檔案copy 到 GTA5.exe所在的folder
使用:
1. 點擊RAGEPluginHook.exe
2.入到story mode後,按F4
3. 輸入 loadplugin "LSPD First Response.dll" (用 Tab 制可以直接輸入反白的命令字串)
4. 到任何一間警署按e鍵開始上班。(部分警署需要入內)
5. 重覆第四步可以返回正常story mode

詳細說明請參考 LDPDFR_User_Documentation.pdf
將故事模式所有角色解除

評分

參與人數 1威望 +1 貢獻 +1 收起 理由
GameplayHK俊 + 1 + 1

查看全部評分

回復 支持 2 反對 0

修行初哥

板凳
jeffysf1123 發表於 2015-7-14 19:22
下載與安裝:
1. 下戴 lspdfr01e.rar
2. 將除license 以外的所有檔案copy 到 GTA5.exe所在的folder

點擊完RAGEPluginHook.exe之後彈左句,咁係咩意思

回復 支持 反對

熟練玩家

地板
Carsonbbchu 發表於 2015-7-15 16:47
我點擊完RAGEPluginHook.exe之後彈左句,咁係咩意思

意思係你電腦的.NET Framework唔夠update 要最少v4.0.30319
到以下網址下載及安裝
http://www.microsoft.com/zh-TW/download/details.aspx?id=42643
回復 支持 反對

版主

個mod好似幾好玩wo
回復 支持 反對

修行初哥

已解決~~~~ THX

回復