會員登記
查看: 2956|回復: 4
打印 上一主題 下一主題

[介紹] 「高達 激戰任務Next」公測開始!

精通玩家

樓主
各位得PS4嘅人,想玩高達game?己經唔係夢!
「高達 激戰任務 Next」 「Gundam Battle Operation NEXT」
係「高達 激戰任務」既後作,而且唔止PS3玩家可以玩,
連PS4都得!重唔洗俾錢!
可用既機體唔只得UC時代,重有Seed, Seed D等!畫面更豐富!
講到E到係咪心血沸騰?咁你重等咩?咁重唔快去dow?

評分

參與人數 3威望 +7 金錢 +7 貢獻 +7 收起 理由
Eli + 3 + 3 + 3
nbb330 + 1 + 1 + 1 贊一個!
chingtszhang + 3 + 3 + 3 贊一個!

查看全部評分

回復

管理員

沙發
envything
補充資料

PlayStation®4首款高達遊戲終於隆重登場!
基本遊玩免費(※)的高速小隊對戰遊戲《機動戰士高達 激戰任務NEXT》預計將於2015年正式展開營運。於營運正式開始前,開發團隊特地自今日(4/30)起針對日本與其他亞洲地區同步開始公開測試。請務必參與本次公測,並不吝前往官方網站提供您的寶貴意見與對本作的期許!
※部份遊戲內容需要付費

公測實施日期
2015年4月30日∼5月3日 22:59(此為預計時間)
※上述公測期間可能未經預告逕行變更。
官方網站(http://bon.ggame.jp
收集意見期
2015年4月30日∼5月7日 11:00止(此為預計時間)
※上述收集意見期可能未經預告逕行變更。

在《機動戰士高達 激戰任務NEXT》正式開始營運時,系統將根據玩家在PlayStation®3《機動戰士高達 激戰任務》中之軍階發放搶先衝刺特典。請各位玩家繼續支持《機動戰士高達 激戰任務》!!
產品名稱
機動戰士高達 激戰任務NEXT
開放下載日期
預計於2015年推出
遊戲類型
小隊對戰動作遊戲
支援平台
PlayStation®4╱PlayStation®3
價格
基本遊玩免費+付費道具
版權表記
©SOTSU•SUNRISE

評分

參與人數 1威望 +1 金錢 +1 貢獻 +1 收起 理由
nbb330 + 1 + 1 + 1 贊一個!

查看全部評分

回復 支持 反對

新手玩家

板凳
我唔知點樣Download Ps:新手
回復 支持 反對

新手玩家

地板
如果有PSP版就好了
回復 支持 反對

修行初哥

多謝分享 等左好耐ps4高達game