GameplayHK 論壇

標題: 關於PQ32和PQ47 [打印本頁]

作者: Issac623    時間: 2015-3-13 19:10
標題: 關於PQ32和PQ47
我現在PQ任已經完成了96%,應該只係淨返PQ32同47,但係依兩個任分別要找少年特蘭克斯同悟天入場,一個人打幾個人,用曬四個補血機會都過唔到,請問有冇咩方法或用咩技先可以過到?

作者: ktbrian0412    時間: 2015-3-13 20:05
好簡單。。。。變超西。。。係咁放完美龜波就好易過。。。
作者: Issac623    時間: 2015-3-13 21:03
我都係咁做,不過成日比佢地cut技
作者: ktbrian0412    時間: 2015-3-13 21:18

放多招移or多重殘象吧仲有,你有冇加點落最大技力度?
我最大技力同氣功彈都係100,體得37

作者: Issac623    時間: 2015-3-13 23:16
好,我嘗試一下先,多謝你既建議THX
作者: ktbrian0412    時間: 2015-3-14 04:51
咁刷雖然可能有D悶基本上5駛點食藥

我專登錄左呢2個PQ
你望下
[Youtube]_8mrhPLpHZA[/Youtube]

作者: Issac623    時間: 2015-3-14 11:20
非常多謝你,真係幫到我好多。不過我現在需要收集龍珠先,點數分配有點問題,THX
作者: ktbrian0412    時間: 2015-3-14 11:54
5駛客氣, 其實頭1隻玩氣功係會舒服D~
作者: Issac623    時間: 2015-3-15 11:37
我都好認同啊,我只有一個係平衡型的賽亞人,分配點數很平衡(氣功分配多D),但係我有D後悔,而且我睇完你果段片,我就決定刷龍珠改左原先的點數,依加只着重氣功,所以可以輕鬆完成PQ32同47啦,真係唔該晒。
作者: Kelvin    時間: 2015-3-19 16:28
最後果到打左悟天同悟空會比較易D
作者: ktbrian0412    時間: 2015-3-19 17:46
除左第1隻氣功, 我而家升左1隻格鬥撒亞人, 1隻雙修人類, 升梗1隻格鬥菲利, 氣功魔人,
睇下邊個好用D 0__0
作者: lm520    時間: 2015-3-19 22:18
18號招技 OK架又快
作者: Issac623    時間: 2015-3-20 15:59
多謝你地既意見先!我已經成功打曬所有PQ任同主線啦,依加仲升多左個玩霸體既人類同一個玩氣功既外星人,等緊PS3出GT主線同PQ啦。

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2