GameplayHK 論壇

標題: Ps4 GTA5香港交流群 [打印本頁]

作者: Carsonbbchu    時間: 2015-3-12 23:30
標題: Ps4 GTA5香港交流群
由於最近GTA online好L多無品,唔成熟嘅玩家
而排任/開任往往都會有一兩個智障玩家
所以我地開左個「以技術行先」嘅玩家集中同交流群
同群嘅人玩,未必勁到一Take過,但我地輸左時會有組織咁檢討有咩改善然後重玩,當然亦有搞笑嘅時刻,
如果你自認你有品有技術嘅朋友,可以係下面comments到寫低你PSN ID,GTAonline等級,角色技能等級(只需駕駛,射擊,飛行其中兩者100%)
香港人開香港交流群,大家合作愉快

作者: James971207    時間: 2015-3-13 16:11
遊戲的野,最緊要開心。
作者: Kurtis    時間: 2015-3-13 16:31
GTAonline等級:142
角色技能等級:駕駛:100射擊:100 飛行:100
Psn id :我唔知係咩,我整係知Email
[email protected]可以pm我

作者: fgh74123    時間: 2015-3-15 14:24
psn:asd96321
作者: fai637    時間: 2015-3-15 16:36

咁你都要寫你幾多LV同技能幾多先啦 我玩xboxone唔可以見到你有幾勁添

作者: huilok620    時間: 2020-1-24 18:48
GTAonline等級:100
角色技能等級:全滿
Psn id :huinok620
作者: Helen.S    時間: 2020-1-28 13:44
GTA online: 78lv
技能等級:除飛行其他全滿
PSN: PY_SH120
技術麻麻但有品xd
作者: KelvinLee2002    時間: 2020-2-13 12:59
PSN: KelvinLee2002
LV: 172數值全滿

求加

作者: alexjpeonstore    時間: 2020-2-18 14:09
PSN: Shinyhero0106
LV: 28
一齊玩啦,我仲未過到逃獄尾關啊,有無人都係啊

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2