GameplayHK 論壇

標題: Eil~~~真係中呀,百式呀 [打印本頁]

作者: amuro_fj    時間: 2015-2-23 21:17
標題: Eil~~~真係中呀,百式呀

百式2.0真係黎啦~~~

而且,佢既design,好有可能係接住落出Delta 高達 << 可能以Ka版名義出

作者: GameplayHK俊    時間: 2015-2-23 23:33
個金色都唔知點攪...唔通一定要電鍍?
作者: marcotang1109    時間: 2015-2-24 01:48
期待丫!幾時有丫??
作者: Eli    時間: 2015-2-24 10:13
嘩~~~~~~ 正呀... 死la.... 又多盒必買模型, 佢包埋個大氣層裝備 (唔知點叫) 正!

不過睇相就冇 MK II 同 Z 高達 ver2 咁包埋個座, 同埋應該冇米加粒子炮, 希望d 相 show 唔齊件啦

我諗係型態上改動多, 同埋夾口位改良
作者: amuro_fj    時間: 2015-2-24 10:33
Eli 發表於 2015-2-24 10:13
嘩~~~~~~ 正呀... 死la.... 又多盒必買模型, 佢包埋個大氣層裝備 (唔知點叫) 正!

不過睇相就冇 MK II 同  ...

應該無座架啦,不過炮呢............有機會有,因為有最後既殺著,PREMIUM BANDAI XDDD
作者: Eli    時間: 2015-2-24 20:03
PREMIUM BANDAI ................................
感覺就似俾人打刧但係無法報警一樣 XD
作者: amuro_fj    時間: 2015-2-24 20:22
Eli 發表於 2015-2-24 20:03
PREMIUM BANDAI ................................
感覺就似俾人打刧但係無法報警一樣 XD

大大既不愉快經歷應該同D HWS既野有關 XDDD

不過.............佢出既野真係有種無法抗拒既力量
作者: amuro_fj    時間: 2015-2-25 10:21

報道好似話,會用HD 百式果隻顏色
但價錢要7千幾yen
黎到香港可能要500蚊左右

即係呢隻色,所以價錢上會貴D..............

作者: Eli    時間: 2015-2-26 15:24
e... 睇落又幾靚喎, 仲諗住百式一定要噴過添
$500 係好貴.... 以百式來講, 咁的定價會唔會太冒險...
我諗住200-300 就實買, 現在要諗諗先
作者: nbb330    時間: 2015-2-27 18:53
實物圖

作者: Eli    時間: 2015-3-2 18:07
隻色又真係好靚喎
希望平d la

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2