GameplayHK 論壇

標題: 希望大家俾意見我地, 令討論區變得更好 [打印本頁]

作者: GameplayHK俊    時間: 2014-12-18 11:11
標題: 希望大家俾意見我地, 令討論區變得更好
歡迎大家成為第一批會員,為了令機迷有一個良好的聚腳地,我們很想得到大家意見
作者: BRExBluewing    時間: 2014-12-19 19:32

1建議按鈕不應該用灰色,因為有誤導成份
可能會令人認為是沒法使用或者按實左本人建議用BLACK
2應該加設吹水區,這樣就可以交流大家的
日常,此區不宜發文有分加
3如果能做到的話應増設偵查手機用戶上
呢個forum時候給手機用戶擇用網版定是手機版
4輸入驗證碼時驗證圖片不宜mouse移開時
驗證圖片消失
~~~~~~~暫時咁多~~~~~
5如果可以不如GPHK整你們的貼圖是討論區6 好似忘記左關標籤如果是系統要求可以唔洗理

作者: Eli    時間: 2014-12-19 20:59
多謝意見, 吹水區已經做好, 其他design 上要遲少少, thanks ar~~~!!!!

另外手機版好大工程, 我一個人做再要多少少時間, 希望我可以完成到啦, 有你意見日後會變得更好
作者: chingtszhang    時間: 2014-12-20 20:45
Eli 發表於 2014-12-19 20:59
多謝意見, 吹水區已經做好, 其他design 上要遲少少, thanks ar~~~!!!!

另外手機版好大工程, 我一個人做再 ...

現在我也是用手機上論壇,所以你慢慢整,我無麼所謂,加油!
作者: chingtszhang    時間: 2014-12-21 00:21
如果係要整手機論壇,不仿整一個app,我朋友係開發app的!有不明白,可以問我,我再問我朋友!
作者: Eli    時間: 2014-12-21 01:09
app 唔會整住, 都未夠人氣
作者: rogerlung880    時間: 2014-12-21 18:19
建議有Email 指示
作者: Eli    時間: 2014-12-21 22:35
Email 指示係咩黎ga?
作者: chingtszhang    時間: 2014-12-22 00:50
me too!係咩野黎駕?
作者: rogerlung880    時間: 2014-12-22 23:24
Post 帖有人回複或留言,可自動send email 去我地的email box 作為提是
作者: Eli    時間: 2014-12-23 09:50
rogerlung880 發表於 2014-12-22 23:24
Post 帖有人回複或留言,可自動send email 去我地的email box 作為提是

我諗睇下有冇一個選項俾人去揀收唔收, 研究下先 , thanks ar~~~~~
作者: nbb330    時間: 2014-12-23 10:35
除左最新主題一欄,可唔可以加個最新回復?另外,驗證碼嗰度通常第一次打都會話錯。
作者: Eli    時間: 2014-12-23 10:39
nbb330 發表於 2014-12-23 10:35
除左最新主題一欄,可唔可以加個最新回復?另外,驗證碼嗰度通常第一次打都會話錯。 ...

驗証碼要花多d 時間搞一搞d code, 最新回覆可以呀, 晏少少加到
作者: nbb330    時間: 2014-12-23 10:45
好啊,唔該eli
作者: BRExBluewing    時間: 2014-12-23 13:56

發覺沒得DEL 自己POST.....
作者: Eli    時間: 2014-12-23 17:49
BRExBluewing 發表於 2014-12-23 13:56
發覺沒得DEL 自己POST.....

這個功能不可開放, 若果真的打錯主題, 可以回覆版主或管理人員要求刪除
作者: GaryLKK    時間: 2014-12-23 18:41
Eli 發表於 2014-12-23 17:49
這個功能不可開放, 若果真的打錯主題, 可以回覆版主或管理人員要求刪除

其實有得編輯已經ok啦
作者: BRExBluewing    時間: 2014-12-25 21:30
版區規則

作者: Eli    時間: 2014-12-25 22:11
BRExBluewing 發表於 2014-12-25 21:30
版區規則

規則阿俊最熟, 叫佢度下先, thx
作者: fai637    時間: 2014-12-26 15:21
我想問下個人簽名有無得加gif呢
作者: BRExBluewing    時間: 2014-12-27 02:20
應增多發文字數
這樣可避免分樓情況
作者: nbb330    時間: 2014-12-27 02:35
玩具/模型/動漫區裏面可唔可以分開做三個小區
作者: jimho1990    時間: 2015-1-12 21:28
論壇logo 唔該

作者: WinstonLau    時間: 2015-1-13 10:59
GTA V PC..
作者: kafa12325    時間: 2015-1-14 20:44
會開任務來取積分嗎????
作者: EdwardLam    時間: 2015-5-17 14:13
可能整咗app之後人氣高啲呢, 好多正野都可以喺Google Play 或者 App store揾到而且唔少人有DOWN
我建議多啲識郁既動畫可以喺度播
作者: pong87    時間: 2019-9-28 01:25
Fourm是否比較少人管理呢

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2