GameplayHK 論壇

標題: 龍珠XV 2 點攞終極閃光攻擊和比達果招 最終自爆?請求幫手 [打印本頁]

作者: 美國隊長    時間: 2016-12-8 00:38
標題: 龍珠XV 2 點攞終極閃光攻擊和比達果招 最終自爆?請求幫手
點攞終極閃光攻擊和比達果招 最終自爆?

作者: Gary537    時間: 2016-12-8 19:38
Final Flash[終極閃光] 做比達徒弟最後一關拿,Final Explosion[最終自爆]去TP商店用200TP買

作者: 美國隊長    時間: 2016-12-9 15:23
我應該想問果招終極閃光唔係比達果招,係終極閃光攻擊果招
作者: Gary537    時間: 2016-12-9 15:41

超四果招?[Final Shine Attack]?

作者: 美國隊長    時間: 2016-12-9 21:48
係呀 超4果招
作者: 美國隊長    時間: 2016-12-9 21:53
Gary 527 請問你仲知唔知隻手果招(超級元氣彈) 點攞?如係打pQ既話係邊關
作者: Gary537    時間: 2016-12-12 18:30

不如你打招式個英文名,會容易D明
作者: Gary537    時間: 2016-12-12 18:48
你指果招係唔係 Big Bang Attack? 係ge話去TP商店就買到[唔記得要幾多TP,不過唔過50TP]
作者: Gary537    時間: 2016-12-12 18:53
超四果招未知,好次都係用TP買[我未有果招]
作者: 美國隊長    時間: 2016-12-15 23:30
Gary537 Thx, 不過還未知道超4果招 ,終極閃光攻擊點攞
作者: Gary537    時間: 2016-12-23 03:22

超4個招[Final Shine Attack] 星期五[只可以星期五,因為我只在星期五看到這招有得買]在TP商店70TP買到

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2