GameplayHK 論壇

標題: 第一次玩龍珠,想請問有無咩方式按鈕,可以打出華麗組技? [打印本頁]

作者: IGOKOO    時間: 2016-11-2 16:50
標題: 第一次玩龍珠,想請問有無咩方式按鈕,可以打出華麗組技?

前日80大洋買入,新果隻太貴....
所以想請教一下,
點可以打出華麗既連技.?網上見到D擊飛後係咁閃來閃去打好多下咁
,謝謝~

作者: lonelyern    時間: 2016-11-2 18:05
80蚊咁平?
作者: IGOKOO    時間: 2016-11-2 18:24
lonelyern 發表於 2016-11-2 18:05
80蚊咁平?

係啊..二手日文..

作者: IGOKOO    時間: 2016-11-2 19:07
有無人可以教我瞬閃打飛,之後再接瞬閃打飛?
我出極都係得接左瞬閃左一下之後狂打佢幾下
作者: ktbrian0412    時間: 2016-11-3 03:06
IGOKOO 發表於 2016-11-2 19:07
有無人可以教我瞬閃打飛,之後再接瞬閃打飛?
我出極都係得接左瞬閃左一下之後狂打佢幾下 ...

X幾下 (PS4禁正方) >YB 同時禁撞飛完禁X已經會追 (PS4 禁三角+圓圈, 再樣正方)
基本上就算點唔追都好
你飛去追再禁X (PS4禁正方)
已經打7,8HITS之後駁多幾下補個超必都咁上下.....
第1集駁招唔太難既
作者: IGOKOO    時間: 2016-11-3 14:27
ktbrian0412 發表於 2016-11-3 03:06
X幾下 (PS4禁正方) >YB 同時禁撞飛完禁X已經會追 (PS4 禁三角+圓圈, 再樣正方)
基本上就算點唔追都好
你 ...

謝謝你,琴晚玩左一晚開始撞到一兩下,
不過仲你係好多時都係接左瞬閃左一下狂打,
得一兩次成功再打飛再瞬閃.....

而家卡左0係菲利太空船果關,,(換左基行身體)

難打到死,成日同伴死先.....

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2