GameplayHK 論壇

標題: 新手一問~Story mode and Online mode? [打印本頁]

作者: ktclement    時間: 2016-10-31 11:30
標題: 新手一問~Story mode and Online mode?
幾年前好快咁打爆左之後冇玩過....
依家再玩...Story mode 點先可以賺多D錢??
同埋我果時冇玩ONLINE MODE...??ONLINE MODE點解一開,附近D人係講亞拉伯話??

作者: James971207    時間: 2016-10-31 17:23
story mode咪留住富仔d暗殺任務,等打爆機黎買股票賺多d囖。然後onlne mode有阿拉伯語咪姐係你入左個有人講阿拉伯語的server囖。
作者: snowe2016    時間: 2016-12-11 15:54
已經唔玩ps3.4版本gta online,因為真是好多如你所講嘅阿拉伯人,已經轉左電腦版,同埋ps已經唔再更新版本。
作者: hang1202    時間: 2016-12-12 17:50
snowe2016 發表於 2016-12-11 15:54
已經唔玩ps3.4版本gta online,因為真是好多如你所講嘅阿拉伯人,已經轉左電腦版,同埋ps已經唔再更新版本 ...

PS4有更新………………
作者: snowe2016    時間: 2016-12-15 20:29
hang1202 發表於 2016-12-12 17:50
PS4有更新………………

哈哈(//∇//)上次復完就諗起,PS4是有更新
作者: snowe2016    時間: 2016-12-15 20:34
好多人玩完故事模式暴機,應該就好少會繼續故事模式,好多人會轉去online,但其實故事模式下,每一星期約聚會唔同人物,都會發現佢哋漸漸有變化,當然有D對話會根據選擇故事結尾而有所不同。但是個人只會選擇第三條線路,結兩個人實在下不了手乁( ˙ ω˙乁)

作者: MasterRaymond    時間: 2017-4-12 21:45

絕對認同 另外我都係玩完單機先再Online 但發現其實有啲嘢單機比起Online好好多 單機至少可以當佢係套戲甘睇 仲可以通過啲人物角色進行反思 而且比Online更有真實感 例如動物,荷里活巴士遊覽 唔怕得罪都想講句 Online雖然話可以多人一齊玩 小弟試過因為係玩家影響下原本想玩嘅嘢都冇咗興趣 醒覺咗後先知道當陣同人玩嘅嘢係有幾甘無聊 而且仲要有好多小學雞== ps.小弟只想係online到遊覽南加州 模擬真實生活/電影電視情節

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2