GameplayHK 論壇

標題: HGBF 1 144 Powered GM Cardigan [打印本頁]

作者: capetakart    時間: 2016-9-3 11:18
標題: HGBF 1 144 Powered GM Cardigan
簡單一作,多多指教

作者: Eli    時間: 2016-9-3 13:03
靚喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!
仲要有發光劍
作者: 文仔    時間: 2016-9-4 01:07
我o係深水X,有間賣模型既鋪頭見過
作者: capetakart    時間: 2016-9-4 19:30
Eli
靚喎~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!!!
仲要有發光劍

多謝
發光劍係壽屋新產物,特登買黎影相用
文仔
我o係深水X,有間賣模型既鋪頭見過

係呀,小弟係該模型店既店員.
文仔如果再到訪可以同小弟交流下
我見文仔既模型一隻比一隻靚.等小弟偷下師都好
作者: 文仔    時間: 2016-9-5 00:27
capetakart 發表於 2016-9-4 19:30
多謝

我最近先係你度買過模型
作者: James971207    時間: 2016-9-5 10:45
多謝

應該都係福x啦,呢間係我最常去得模型鋪。
作者: 大魔先生    時間: 2016-9-5 12:34
多謝

咦,把發光劍有得買??

師兄可否講下係邊買,好有興趣啊

作者: Eli    時間: 2016-9-5 21:34
大魔先生 發表於 2016-9-5 12:34
咦,把發光劍有得買??

師兄可否講下係邊買,好有興趣啊

文仔話深水埗見過, 我都想買
作者: James971207    時間: 2016-9-5 21:54
回eli同大魔先生,我睇過深水埗福利個fb page,見到係佢地返左壽屋發光劍。不過個post已經係8月31日發的,要買就快啦
作者: Joshua    時間: 2016-9-6 00:11
攪到我都想買支黎比我隻局地玩下...但幾銀支?!
作者: 大魔先生    時間: 2016-9-6 02:37
咁細支…真係佩服點去裝電

我最多做到咁,電線還未收藏好…真係要買回來研究下。

作者: leung    時間: 2016-9-10 01:35
光劍, TB有唔少, MG用大約20人仔一把
作者: 文仔    時間: 2016-9-13 00:36
Joshua 發表於 2016-9-6 00:11
攪到我都想買支黎比我隻局地玩下...但幾銀支?!

大約$85-100

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2