GameplayHK 論壇

標題: MG parts 真係堅勁 [打印本頁]

作者: Bigbossbaby    時間: 2016-3-8 09:36
標題: MG parts 真係堅勁
不個你要有30000近攻 遠攻 最少20000
另外MG parts 最少 lvel 11 12 到 有D去到18 level 到 係初期版
速度方面 真係快左好多 血有厚
作者: 京寶梵    時間: 2016-3-8 11:28
請問打到幾時先會有MG件?
作者: Bigbossbaby    時間: 2016-3-8 12:34
打完晒第5 Stage就去到 extreme
作者: Bigbossbaby    時間: 2016-3-8 12:40
想打 MG Parts 之前 最好升爆晒所有item 禁先易打D

作者: Simon    時間: 2016-3-8 13:17
MG機體大,可能導致打唔到HG機體
作者: 京寶梵    時間: 2016-3-8 16:35
Simon 發表於 2016-3-8 13:17
MG機體大,可能導致打唔到HG機體

GB2果時打到有 MG件已經唔想玩HG
係咪應該留番D力升MG件?
作者: Simon    時間: 2016-3-9 02:12
京寶梵 發表於 2016-3-8 16:35
GB2果時打到有 MG件已經唔想玩HG
係咪應該留番D力升MG件?

打爆一次機,新難度同懸賞都只會爆MG。HG基本可以淘汰
作者: garyman8    時間: 2016-3-9 06:40
唔知online multiplayer 有無分開 mg 同 hg 兩個組別的玩家,  因為要hg 那些玩家 去打 mg 那些關數會好難打。
作者: garyman8    時間: 2016-3-9 06:51
Simon 發表於 2016-3-9 02:12
打爆一次機,新難度同懸賞都只會爆MG。HG基本可以淘汰

唉我用黃色cube 刷左好多滿分的技能用bug,  由hg 轉mg 係要過度期。hg 件仲可以打 extreme 頭幾章好輕鬆。但我一直打offline,  唔知 online 有無分組, 我想玩online  打時係玩中級難度。唔知入唔入到。
作者: onlinehk    時間: 2016-3-9 07:35
garyman8 發表於 2016-3-9 06:51
唉我用黃色cube 刷左好多滿分的技能用bug,  由hg 轉mg 係要過度期。hg 件仲可以打 extreme 頭幾章好輕鬆。 ...

咁你就要打下HG的高難度先 ! 如果都覺得輕鬆, 就可以啦 !
作者: Simon    時間: 2016-3-9 08:39
garyman8 發表於 2016-3-9 06:51
唉我用黃色cube 刷左好多滿分的技能用bug,  由hg 轉mg 係要過度期。hg 件仲可以打 extreme 頭幾章好輕鬆。 ...

勸你都係自己打裝備,唔好用bug刷,刷刷錢係無所謂,如果全部都刷曬只game就無意思
作者: 京寶梵    時間: 2016-3-9 10:33
garyman8 發表於 2016-3-9 06:40
唔知online multiplayer 有無分開 mg 同 hg 兩個組別的玩家,  因為要hg 那些玩家 去打 mg 那些關數會好難打 ...

應該無分,尋日我入咗人地間房2-3百level隻隻MG...我隻HG得三十幾level
即刻閃...........
作者: garyman8    時間: 2016-3-10 07:50
京寶梵 發表於 2016-3-9 10:33
應該無分,尋日我入咗人地間房2-3百level隻隻MG...我隻HG得三十幾level
即刻閃........... ...

我見到有些房間有特別字樣標明是在玩緊extreme mode. ;原來用咁ge方法去識別房間。

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2