GameplayHK 論壇

標題: Gundam breaker3 大家進度如何 [打印本頁]

作者: Bigbossbaby    時間: 2016-3-4 14:08
標題: Gundam breaker3 大家進度如何
我玩到 23 Lv 渣。。。己有SD gundam 唔知幾時先有Mg 用呢
作者: nbb330    時間: 2016-3-4 15:47
差一關打完第三章,暫時未有MG用
作者: James971207    時間: 2016-3-4 15:57
mission 2-5
作者: garyman8    時間: 2016-3-5 03:38
請問這遊戲全部有幾多關?
作者: garyman8    時間: 2016-3-5 04:12
標題: 我只試過入去room, 但幾個玩家都係到裝備自己。
同埋想問,  這隻game multiplayer 有咩玩?
作者: pauman21    時間: 2016-3-5 12:53
角色LV38,感覺很順利,就是裝備還不如意,全身龍騎兵MODE(智天使+突擊自由)
作者: kyle    時間: 2016-3-6 03:08
pauman21 發表於 2016-3-5 12:53
角色LV38,感覺很順利,就是裝備還不如意,全身龍騎兵MODE(智天使+突擊自由) ...

你呢set浮游裝係好好用a

作者: Bigbossbaby    時間: 2016-3-6 12:42
我玩到83LV 大約8000近攻
但係總味有Ms item 攞
我見到有人200幾LV
作者: gnapiat    時間: 2016-3-6 17:12
garyman8 發表於 2016-3-5 03:38
請問這遊戲全部有幾多關?

5-10最終話
作者: pauman21    時間: 2016-3-6 18:42
角色50LV了,不過今季會不會追加獄天使呢=.="

現在配備:龍騎兵(傳說背包+智天使手腳),胖德火箭炮,量子00身,惡魔高達大劍、女妖D盾

SKILL: 流暢斬、多重火箭炮(藍)、多重火箭炮(白)、TRANS-AM

B-SKILL:量子爆發

配備武裝:龍騎兵、GN浮游炮+盾、GN雙短槍(智天使)、GN導彈、SHOP買的導彈、SHOP買的自由磁軌炮

以上

PS:智天使、傳說背包和女妖盾是我合出來的,用了我好多錢啊

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2