GameplayHK 論壇

標題: Call of duty Black ops 3 Gameplay 請多多支持 [打印本頁]

作者: MarcoNg315    時間: 2016-1-24 13:19
標題: Call of duty Black ops 3 Gameplay 請多多支持

[Youtube]pAYyOAegeXk&feature=youtu.be[/Youtube]
此短片係小弟試拍因此無講野!
黎緊我會拍些中文解說一下一些裝備setup同各種玩COD bo3既疑難雜症!
我還會介紹一下如何容易些獲得「英雄裝甲」相信有些玩家都好希望得到黃金聖衣的haha
希望可以幫到大家!令大家可以快些脫離新手啦有咩想問都可以留言給我!我會盡力解答你的問題不論故事模式或多人模式同殭屍摸式!也會玩
Psn:Marco5ng1998 大家有興趣可以加我和我一起玩!謝謝
連結:https://www.youtube.com/watch?v=pAYyOAegeXk&feature=youtu.be

作者: James971207    時間: 2016-1-24 17:42
點解我見唔到條片

作者: MarcoNg315    時間: 2016-1-24 18:33
James971207 發表於 2016-1-24 17:42
點解我見唔到條片

試多一次!無理由唔得架喎我睇咗幾次
作者: James971207    時間: 2016-1-24 18:38
想問下你出post時點加片?因為我睇你個post喺白左一個位置先有你d字
作者: MarcoNg315    時間: 2016-1-24 18:40
James971207 發表於 2016-1-24 18:38
想問下你出post時點加片?因為我睇你個post喺白左一個位置先有你d字

我係從旁邊的youtube嗰個製!
作者: 阿輝    時間: 2016-1-24 21:10
我幫你搞番好
作者: MarcoNg315    時間: 2016-1-24 21:23
阿輝 發表於 2016-1-24 21:10
我幫你搞番好

因為我第一次用唔太識用!唔好意思

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2