GameplayHK 論壇

標題: 尼克唔見左... [打印本頁]

作者: takman999    時間: 2016-1-14 16:18
標題: 尼克唔見左...
換左拍當之後,叫左佢返庇護山丘,但搵左好耐都搵唔到..有冇方法知佢係邊??
作者: kubo    時間: 2016-1-14 16:35
這是一個bug 要兆外返之前個save 再打個任務 打完之後帶返同伴返庇護山丘 放下同行同件後再轉 之前阿俊都希有教的
作者: Hin724    時間: 2016-1-14 17:27
唔係BUG來嫁...係如果係十萬9千幾里外叫佢返屋企,佢會好耐先反到,
因為佢地全部都會係行反屋企,唔係跑,係行,
而且唔會行任何捷徑,佢地NPC係會出去搵反條大路之反跟大路行反去,
而且如果中間佢地撞到任何敵人,佢地會清哂所有人,先繼續搵反條路行反屋企,
佢地係好大機率係會死係途中,反生,再打,再死,再反生,直到打哂
先會好耐先返到來屋企,但總有一日都會反到,不過好耐,你如果真係唔見左,不斷訓覺,直到佢反到來就得
阿俊個個講發都冇錯,因為係屋企放低佢一定唔會有事,中間唔會撞到人
作者: takman999    時間: 2016-1-14 17:41
咁我有冇機會係街見到佢?
作者: Hin724    時間: 2016-1-15 00:42
會,會撞得反,因為我PIPER唔見過一次,
係城堡叫佢反村,唔見左佢好耐,
之後有日行行下係途中見到佢打蟹死左反生又繼續打,我幫佢清哂之後佢先繼續反屋企
作者: ziv    時間: 2016-1-15 23:59
都係帶佢地返屋企穏陣...
作者: takman999    時間: 2016-1-16 16:48
仲都未肯返屋企
作者: GameplayHK俊    時間: 2016-1-17 15:52
通常我一叫完佢地走,自己一定會轉地圖
轉完之後訓返一日覺呢,佢地就會返到屋企架喇
作者: takman999    時間: 2016-1-17 19:00
搵到佢啦..原來係芳鄰..
作者: 藍蘋果    時間: 2016-1-20 08:21
同一問題,好彩上黎睇一睇,今晚去芳鄰睇下先
作者: Hin724    時間: 2016-1-20 09:19
唔一定係芳鄰嫁!
要好睇下佢行到邊-.-
作者: 藍蘋果    時間: 2016-1-20 14:50
下!咁點?我上次去左兄弟會隻船,之後轉左聖騎士,之後今日就發現唔見左
作者: Hin724    時間: 2016-1-20 17:14
咁最好伙上船4處搵下,睇下見到見得反佢,因為佢應該冇方法落船
作者: 藍蘋果    時間: 2016-1-21 21:26
真係去左芳鄰

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2