GameplayHK 論壇

標題: 覺唔覺D傳說級武器好廢 [打印本頁]

作者: rosemany    時間: 2015-12-25 02:37
標題: 覺唔覺D傳說級武器好廢
我開左生存難度好耐,打左好多傳說級敵人,但次次都出D好廢嘅野
搞到無曬心機玩生存難度

作者: GameplayHK俊    時間: 2015-12-25 12:01
防具成日出d冇用既野...武器都係指定幾款好用,又好難出=.=
作者: ziv    時間: 2015-12-26 01:12
家陣武器出親都係近身戰,但我S連5都無...
好啦,出到槍,但又係無乜用...
甲就仲衰...唔係驅蟲就屍鬼...仲要得1X防
動力甲就用緊X01,但佢就俾T60既傳說甲...
作者: GameplayHK俊    時間: 2015-12-26 10:29
上左動力裝甲後,身上裝備加既野就唔計架
勁裝都係要打生存難度先有機會打得到
作者: ziv    時間: 2015-12-27 02:18
但我家陣打高手已經想死...
頭先打個變種人據點,支槍打成差唔多二百發先殺到三隻...
(兩隻傳說,一隻有稱號既)
係我啲槍太廢定我自己太廢??
(困難可以壓過)
作者: c251178    時間: 2015-12-27 10:00
應該係技能加得唔夠,我而家玩生存除左襲擊者同坦克坦果隻機械人次外,傳說級用電槳戰鬥步槍都係4-5槍死,如果潛行狙擊爆頭一槍。
作者: rosemany    時間: 2015-12-27 14:49
明明之前玩生存難道,
係咁出D廢近身,無用又多既槍:木板,鉛管,自動手槍
有成30把都黎緊
作者: rosemany    時間: 2015-12-27 14:55
明明之前玩生存難道,
係咁出D廢近身,無用又多既槍:木板,鉛管,自動手槍
有成30把都黎緊
作者: rosemany    時間: 2015-12-27 15:16
唔知係LAG機定咩SD左好多次
作者: ziv    時間: 2015-12-27 19:39
c251178 發表於 2015-12-27 10:00
應該係技能加得唔夠,我而家玩生存除左襲擊者同坦克坦果隻機械人次外,傳說級用電槳戰鬥步槍都係4-5槍死, ...

我支自動雷射步槍已經4X攻
支狙有16X攻,都係打佢地唔痛...
作者: CharlesK56    時間: 2015-12-27 21:41
用bug(you're special)直接special全10起步,角色變到超勁
作者: ziv    時間: 2015-12-27 22:05
就係唔想用呢招...如果用呢招不如直接玩最低難度

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2