GameplayHK 論壇

標題: 無法解鎖防彈纖維 [打印本頁]

作者: rosemany    時間: 2015-12-23 23:51
標題: 無法解鎖防彈纖維
做完 梅德褔紀念公園攞秘密毛衣任務 交埋任務
同湯姆講野無出 解鎖防彈的對話,只得普通對話
點算好...中BUG定點...

作者: ziv    時間: 2015-12-24 00:25
嗰任務名好似叫"波士頓停電"(係咁上下名)
係由個醫生俾既,之後個機械人先有任務俾你
(好似中間仲有條友會俾任你...不過呢期帶住丹斯,唔方便出入鐵路總部,所以唔記得哂啲名)
作者: rosemany    時間: 2015-12-24 01:59
ziv 發表於 2015-12-24 00:25
嗰任務名好似叫"波士頓停電"(係咁上下名)
係由個醫生俾既,之後個機械人先有任務俾你
(好似中間仲有條友會俾 ...

之前做左啦>停電後的波士頓~
但都唔得...
作者: kubo    時間: 2015-12-24 12:05
你要同 湯姆 點先看看有什麼先 之後 會 去到交易 在交易中會找到有 裝甲 字頭的防具
作者: ziv    時間: 2015-12-24 18:40
大家會用咩衫黎改??
作者: GameplayHK俊    時間: 2015-12-25 00:58
你做左哈伯360未呀?要做左之後同pam講野,接任務去做咩國防裝備既野
做完後佢就會話搵到d好野,之後就解鎖架喎
作者: ziv    時間: 2015-12-25 01:34
唔一定係哈伯360,重點係風標系列任務
作者: rosemany    時間: 2015-12-25 01:42
風標做左4個
萬事通做左3個(包括哈伯360)
但就係攞左之後,連個鼓手先生都話湯姆想見我,
但去到就無 解鎖防彈對話,得普通野
連買果度都無解鎖,無得買 裝甲字頭防具

點解我成日中BUG
作者: c251178    時間: 2015-12-25 11:13
中bug係呢個異塵世界既特色,我都已經中bug中到想打爆部ps4...
作者: GameplayHK俊    時間: 2015-12-26 10:32
如果係pc版好似都仲有code解鎖,ps4就冇計喇...
可能要再接到類似既任務先解鎖得到
作者: ziv    時間: 2015-12-27 02:19
有啲後悔買PS4版...
作者: Arter173    時間: 2015-12-27 05:13
講起中bug,我頭先至奶左野,打打下成個畫面啲色變哂黑白灰(只有必boy,manu,hp顯示係正常色(彩色)),load返上一個save都係咁………最後我係load返4日前個save先至正常返………又要打過
作者: rosemany    時間: 2015-12-27 15:21
4日前...受小妹一拜,
4日前重新玩過玩癲
作者: rosemany    時間: 2015-12-27 15:27
中BUG既PS4版就等於生存難道
無勁槍無勁裝,任務欄一"隊"中曬BUG既任務

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2