GameplayHK 論壇

標題: 超前期… [打印本頁]

作者: Chubi1344-Ps4    時間: 2015-12-10 21:32
標題: 超前期…
就是剛剛借到去十松崗那邊打野人,然而我只有手槍和沒子彈的散彈槍和沒子彈的步槍,就是是想問問怎麼能找到一個能賣多東西的商人(有散彈槍,步槍子彈)最好教我怎麼在前期這狀況搞到一把追擊槍…謝謝

作者: 阿輝    時間: 2015-12-10 23:57
一路狗衝過去鑽石城......
作者: ziv    時間: 2015-12-11 00:28
一開頭最易拎應該係.308嗰把狙擊槍
但.308傷害力不足,打唔死人仲引哂啲人埋黎,最慘係全手動式...
作者: CharlesK56    時間: 2015-12-11 08:55
衝到上兄弟會
大把勁野,仲要唔使錢
作者: GameplayHK俊    時間: 2015-12-11 09:30
其實可以執下垃圾,返去起野升幾個lv學下技能先
睇自己想玩手槍、步槍定連射武器,再決定學邊種技能,唔好咩都學
十松崗正下方有條天橋,橋底有鐳射狙擊,上面有幾個好易打晒掠奪者,最上層有支.308狙擊槍
作者: Chubi1344-Ps4    時間: 2015-12-11 20:43
GameplayHK俊 發表於 2015-12-11 09:30
睇自己想玩手槍、步槍定連射武器,再決定學邊種技能,唔好 ...

謝謝!
謝謝
作者: Chubi1344-Ps4    時間: 2015-12-11 20:46
GameplayHK俊 發表於 2015-12-11 09:30
睇自己想玩手槍、步槍定連射武器,再決定學邊種技能,唔好 ...

仲有我想問下,最一開始拿到的那台動力裝甲冇電怎麼辦

作者: CharlesK56    時間: 2015-12-11 22:12
Chubi1344-Ps4 發表於 2015-12-11 20:46
仲有我想問下,最一開始拿到的那台動力裝甲冇電怎麼辦

去到鑽石城未
去到嘅就用交易bug係武器商度攞
作者: Chubi1344-Ps4    時間: 2015-12-15 18:38

我接了個任務(重聚)狗肉帶我找到(哈跟堡壘)然後再也不回家,跟我走了。這是甚麼情況?一直留在哈跟堡壘那邊,怎麼辦?
是不是一定要做了先?

作者: ziv    時間: 2015-12-15 20:02
揾左個入口未??
作者: Chubi1344-Ps4    時間: 2015-12-16 21:58
找到了,進去殺了幾個合成人。然後就還沒玩,不過這不是最後的那章吧?因為我還很渣
作者: GameplayHK俊    時間: 2015-12-17 00:13
又係飛機bug,你試下完成任務先,之後就可以掉煙霧彈call直升機
記得唔好著動力裝甲上機,之後求其搵個位降落,同伴就會出現返跟你架喇

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2