GameplayHK 論壇

標題: 今個月大家希望gameplayhk玩乜game [打印本頁]

作者: 阿輝    時間: 2015-11-3 19:14
標題: 今個月大家希望gameplayhk玩乜game

聖鬥士星矢同Metal gear既系列都已經/接近完結,而minecraft story mode第三章又未出,阿俊而家玩緊 Life is Strange,Eli就好似好得閒咁,吾知大家今個11月想gameplayhk玩咩game呢?下面係今個月既遊戲清單(如果有遺留清PM我),最多選2項,話吾定我地神聖既一票可以為gameplayhk作一個參考,咁佢地可能會玩我地最想睇佢地玩的game,咁大家就睇得開心d!

作者: Eli    時間: 2015-11-3 21:17
XDDDDDD 咁樣投票又幾好喎, 但係呢, 有d 我地已經諗住會玩了 , 唔話你知係咩
作者: 阿輝    時間: 2015-11-3 22:20
我估你地會玩fallout 4
作者: candyyee    時間: 2015-11-3 22:53
我估刺客信條:梟雄
作者: 345pink    時間: 2015-11-4 10:58
上次都有挽刺客教條 大革命,今次都會挽埋梟雄啦
作者: nbb330    時間: 2015-11-4 11:47
阿俊肯定玩fallout4啦,只係要睇下係pc定ps4
作者: nbb330    時間: 2015-11-4 11:51
Eli 發表於 2015-11-3 21:17
XDDDDDD 咁樣投票又幾好喎, 但係呢, 有d 我地已經諗住會玩了 , 唔話你知係咩

我覺得你可能會玩cod
作者: fjfjoo    時間: 2015-11-4 20:34
刺客教條   梟雄
fallout
作者: bzfvsg    時間: 2015-11-5 15:38
PC
風色幻想系列
軒轅劍系劍
仙劍奇俠傳系列
古劍1,2
作者: asd    時間: 2015-11-5 16:03
玩Star Wars
LOL
作者: GhostXNight    時間: 2015-11-5 16:10
nbb330 發表於 2015-11-4 11:51
我覺得你可能會玩cod

如果Eil玩COD的話應該一年都未破zombie mode的故事
作者: 白癡妹    時間: 2015-11-5 18:59
Halo 5: Guardians Warzone
LOL
作者: Lokjai824    時間: 2015-11-7 14:45
刺客信條:梟雄
沙喎
fallout
我估
作者: chunhong1996    時間: 2015-11-7 22:42
Assassin creed
作者: manho_ng_hk    時間: 2015-11-11 14:11
最近玩緊NEED FOR SPEED, 雖然幾好玩 (有D難玩), 但勢頭完全不及FALLOUT 4, 感覺個個都FALLOUT 4緊
作者: Spencer34    時間: 2015-11-18 17:00
不如玩nba 2k16
作者: ayato    時間: 2015-11-25 11:49
玩Call of Duty啦
作者: EdwardLam    時間: 2015-11-29 21:19
我估Gameplay hk會玩新一隻既Until Dawn
(原本好似係DLC)
其實跟據我既觀察,Gameplay hk隔一排都會玩下恐怖game,
例如早期有Silent Hill, 跟住有一輪係拍超精彩,豐富既The Evil Within(+3隻DLC)
前排又有Until Dawn(連各種平行時空,(蝴蝶效應都拍埋,真係好細心)
作者: EdwardLam    時間: 2015-11-29 21:42
手機game方面,有個遊戲叫"神女控",好好玩
作者: EdwardLam    時間: 2015-11-29 21:43
刺客教條:梟雄
作者: lxxxf    時間: 2015-12-18 13:28
基本上都系刺客信條咖啦……因為真系感覺好正……而且個女角又靚女……身材又好……武器又夠特別……

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2