GameplayHK 論壇

標題: 大家覺得 刺客教條"梟雄 好吾好玩? [打印本頁]

作者: 阿輝    時間: 2015-10-24 00:20
標題: 大家覺得 刺客教條"梟雄 好吾好玩?

作者: c251178    時間: 2015-10-25 09:45

尋日先買,玩左一陣..感覺上同大革命好唔同,呢集好注重技能,而大革命就咩屬性都係晒裝備度,呢集最特別之處就係...蝙蝠俠...係,你冇睇錯到,呢集真係玩緊蝙蝠俠!除左蝙蝠俠最出名既反擊系統之外,最屈機就係連蝙蝠俠把勾槍都有埋,而且可以大膽講句,刺客把勾槍仲屈機過蝙蝠俠把原裝正版貨!佢除左可以垂直上昇之外,仲可以向前面射,爬上爬落冇難度。同埋而家多左樣野玩,就係可以好似bigboss咁抬住個人快樂地走來走去,咁就唔怕比人見到死屍啦!大革命果時npc見到死屍唔會理,而家ai醒左,見到死屍會走黎走去搵兇手,總括黎講,呢集改良左大革命既毛病之餘加入既新元素都唔少,值得一玩!
作者: James971207    時間: 2015-10-25 19:21
c251178 發表於 2015-10-25 09:45
尋日先買,玩左一陣..感覺上同大革命好唔同,呢集好注重技能,而大革命就咩屬性都係晒裝備度,呢集最特別之 ...

其實以前已經有反擊,只不過喺上一代的大革命太爛姐。
作者: James971207    時間: 2015-10-25 19:23
不如加返個未買的選項啊,我未買啊。內心仲掙扎緊買PC定PS4好,如果買PS4版我又想等COD black ops3。PC又要等到下個月先出。真喺唔知點好T.T
作者: chrismarston123    時間: 2015-10-25 21:28
James971207 發表於 2015-10-25 19:23
不如加返個未買的選項啊,我未買啊。內心仲掙扎緊買PC定PS4好,如果買PS4版我又想等COD black ops3。PC又要 ...

PS4好D,因為有一個黑鴉幫會版,送埋畫冊、額外內容∕武裝兑換卡、地圖、音樂CD
作者: James971207    時間: 2015-10-26 09:08
chrismarston123 發表於 2015-10-25 21:28
PS4好D,因為有一個黑鴉幫會版,送埋畫冊、額外內容∕武裝兑換卡、地圖、音樂CD ...

其實你喺咪買左special edition咋?
作者: chrismarston123    時間: 2015-10-26 17:52
James971207 發表於 2015-10-26 09:08
其實你喺咪買左special edition咋?

唔係,我係買咗黑鴉幫會版,裏面有special edition
作者: James971207    時間: 2015-10-26 20:15
chrismarston123 發表於 2015-10-26 17:52
唔係,我係買咗黑鴉幫會版,裏面有special edition

你買幾錢啊?
作者: chrismarston123    時間: 2015-10-26 20:35
James971207 發表於 2015-10-26 20:15
你買幾錢啊?

$448,個老闆介紹我買
作者: James971207    時間: 2015-10-26 20:45
chrismarston123 發表於 2015-10-26 20:35
$448,個老闆介紹我買

甘就係special edition啦,普通版得DLC冇其他野3百幾
作者: EX232621    時間: 2015-12-31 18:30
c251178 發表於 2015-10-25 09:45
尋日先買,玩左一陣..感覺上同大革命好唔同,呢集好注重技能,而大革命就咩屬性都係晒裝備度,呢集最特別之 ...

如果講反撃,我覺得三代最好(可能係我未熟梟雄,又或者我玩得太耐隻Game),不過整體都係梟雄好玩
作者: EX232621    時間: 2015-12-31 18:36
EX232621 發表於 2015-12-31 18:30
如果講反撃,我覺得三代最好(可能係我未熟梟雄,又或者我玩得太耐隻Game),不過整體都係梟雄好玩 ...

補充一下,三代d紅衣衛見到主角抱著條屍係會即刻攻擊,我都因而死咗好多次(三代會引十幾人,好難走到)

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2