GameplayHK 論壇

標題: 遊戲新作【仮面ライダー バトライド・ウォー 創生】 [打印本頁]

作者: man1985    時間: 2015-10-10 18:39
標題: 遊戲新作【仮面ライダー バトライド・ウォー 創生】

[Youtube]hwchsIStz9E[/Youtube]

幪面超人 鬪騎大戰 創生
遊戲平台:PS4,PS3,PSV
遊玩人數:1人
遊戲類型:戲劇鬪騎動作
發售日:2016 Coming Soon
官方網站

本作為全TV系列26套作品,總勢45人以上的幪面超人(昭和+平成)參戰!

作者: Eli    時間: 2015-10-10 20:37
多謝報料, PS4 可能有d 睇頭 @@ 好鬼靚咁

作者: man1985    時間: 2015-10-10 21:58

其實都有玩過之前兩作,今次雖然有出PS4平台上,但有PS3平台我諗遊戲系統+模組都會喺一樣都唔會有好大轉變,最多PS4平台都喺畫面啲,玩得流暢啲,而且今次仲有出在PSV平台,其實哩隻遊戲都喺俾啲fans玩吓幪面超人變身系統+轉換形態,遊戲性確實一般,而且遊戲人數只能1人遊玩!
作者: Eli    時間: 2015-10-12 00:32
其實呢 d fans 向game, 有時都係著重名氣多過遊戲性, 不過fans 係唔理都會照買 XD
作者: man1985    時間: 2015-10-12 08:52

所以我都會照樣買單,因為最緊要喺自己玩得滿足開心就OK!
作者: Eli    時間: 2015-10-13 00:40
當然啦~~~~~~~~~~~~~~~
作者: qwhinson3200    時間: 2015-10-15 21:52
又係無雙?

作者: man1985    時間: 2015-10-17 10:55
qwhinson3200 發表於 2015-10-15 21:52
又係無雙?

我都想佢出格鬥或其他類型嘅遊戲!

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2