GameplayHK 論壇

標題: 最新師匠:老界王神第一條件解決方法 [打印本頁]

作者: EdwardDDDD    時間: 2015-6-10 21:52
標題: 最新師匠:老界王神第一條件解決方法
小弟已經將老界王神好友度升到一半,但佢仍然冇教我招,話我未達到佢既要求 解決方法:去Team Registration組兩名女性玩家。 注意! 一定要女性玩家
組完再去搵老界王神,就達到佢既條件啦

作者: davi123    時間: 2015-6-11 00:47
原來不一定要線上模式的,離線模式也可以組隊。找兩位女性,在黄色名的人前按△,再按Start邀請,一定會接受的,跟老界王神對話後完成。再按Start,然後□解散。

最後一個任務要93等才能解,獎勵應該是潛能解放,招式表變身技能中有新增一行,而且所有種族適用
作者: EdwardDDDD    時間: 2015-6-11 00:57
最後一個相當有難度,本人依加先87lv,升1lv要150萬經驗...
作者: Kirito桐人    時間: 2015-6-11 01:44
最後一個要升到93lv先教 跟本係升死人
作者: EdwardDDDD    時間: 2015-6-11 10:59
刷龍珠許願升級好似比較實際
作者: pokemonll    時間: 2015-6-11 23:15
知唔知點樣升老界王神好感?
作者: EdwardDDDD    時間: 2015-6-11 23:25
直接打PQ任就得
作者: pokemonll    時間: 2015-6-12 22:24

我攞左招技,係同悟飯一樣,唔係變超西,但係勁D

姐係呢隻比老界王神解放左

作者: phoebe    時間: 2015-6-13 10:59
邀唔到人組隊
三角形之後start無反應
作者: EX232621    時間: 2015-6-13 12:10
davi123 發表於 2015-6-11 00:47
原來不一定要線上模式的,離線模式也可以組隊。找兩位女性,在黄色名的人前按△,再按Start邀請,一定會接 ...

PC按邊個

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2