GameplayHK 論壇

標題: 招人挽gundam breaker2 啊(๑•̀ㅂ•́)و✧ [打印本頁]

作者: sunny    時間: 2015-1-12 01:13
標題: 招人挽gundam breaker2 啊(๑•̀ㅂ•́)و✧
我嘅psn係tmgsunny希望有人同我一齊打關卡同其他任務,可加whatsapp大家一齊傾^o^
作者: sunny    時間: 2015-1-12 01:14
但我得ps3(づ ̄3 ̄)づ
作者: 摩洛克    時間: 2015-1-12 06:58
我都係ps3,搵我啦
作者: Shermanlai    時間: 2015-1-12 09:59
我就係psv版既,不過可以找我一齊傾

作者: thomasmio323    時間: 2015-1-12 13:00
我vita 有冇興趣一齊打,要拎萬惡高剛
作者: SiuHin    時間: 2015-1-12 13:09
我就係PSV既,岩岩起手...其實有冇咩方法或者關卡可以極速升level架,因為我爆左故事都係得58LEVEL(好似偏低),就想請教一下,可唔可以幫個靚忙??
作者: 摩洛克    時間: 2015-1-12 13:26
SiuHin 發表於 2015-1-12 13:09
我就係PSV既,岩岩起手...其實有冇咩方法或者關卡可以極速升level架,因為我爆左故事都係得58LEVEL(好似偏低: ...

買模型會有經驗
作者: HINFUNG    時間: 2015-1-12 13:38
連機打升LV會好D
作者: HINFUNG    時間: 2015-1-12 13:45

有冇人可以同我打PSV版PSN[iD:m0563205

作者: sunny    時間: 2015-1-12 17:26
我就係PSV既,岩岩起手...其實有冇咩方法或者關卡可以極速升level架,因為我爆左故事都係得58LEVEL(好似偏低: ...

打模型屋好似多經驗d
作者: nbb330    時間: 2015-1-12 20:25
開左招友及約戰區啦
作者: thomasmio323    時間: 2015-1-12 20:44

今晚一齊打
作者: SiuHin    時間: 2015-1-13 00:41
我只能夠講聲SORRY,因為部機係我細佬既.LOCK住左佢個PSN,但係我又唔想出錢幫佢買上網,所以冇得連線

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2