GameplayHK 論壇

標題: 想問下呢個人做過D咩黎........ [打印本頁]

作者: Kirito桐人    時間: 2015-5-30 17:25
標題: 想問下呢個人做過D咩黎........

話說岩岩我去線上度挽 就同呢個人挽左場
跟住見到佢1個人秒左隻王 跟住睇一睇就........
作者: KiritoLam    時間: 2015-5-31 12:56
外掛......
作者: Kirito桐人    時間: 2015-5-31 13:35
挽呢D都有外掛之類既野=.=?
作者: nbb330    時間: 2015-5-31 13:37
cross save  psv---)ps3  外掛   ps3--)psv
作者: GameplayHK俊    時間: 2015-5-31 13:55
PS3有得改game
不過玩哩d都改....真係唔知改嚟做乜=.=
作者: KiritoLam    時間: 2015-5-31 14:05
怎樣改?
作者: Kirito桐人    時間: 2015-5-31 14:07
遊戲既平衡就係比呢d人破壞........
作者: ktbrian0412    時間: 2015-6-20 13:11
打機就係慢慢玩先好玩, 咁改GAME不如5好玩...
作者: wuyuikwan    時間: 2015-6-20 14:59
我見到有得下載這個存檔,不過我覺得如果要咁先可以爆機,咁當初買隻game返黎做咩姐,所以最後決定慢慢打。我始終唔想破壞隻game的平衡!
作者: Kirito桐人    時間: 2015-6-20 15:36
1個1個人慢慢升到1000lv 咁先有成功感 咁挽法好冇引姐
作者: KiritoLam    時間: 2015-6-20 22:07
Kirito桐人 發表於 2015-5-31 14:07
遊戲既平衡就係比呢d人破壞........

不是說我吧?如果是的話,那你可能誤會了,我只是好奇並且我冇ps3......
作者: Kirito桐人    時間: 2015-6-21 10:29
KiritoLam 發表於 2015-6-20 22:07
不是說我吧?如果是的話,那你可能誤會了,我只是好奇並且我冇ps3......

我冇話係你 只係想講遊戲平衡比外掛使用者破壞

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2