GameplayHK 論壇

標題: 點解呢到冇人玩bloodborne [打印本頁]

作者: M1_genius    時間: 2015-5-18 02:24
標題: 點解呢到冇人玩bloodborne

其實bloodborne都幾好玩丫
點解你地會唔玩既
乜真係咁難玩咩
作者: James971207    時間: 2015-5-18 09:51
我第一關都未過,我仲要係用緊比較難死的人,甘你話佢難唔難玩?
作者: M1_genius    時間: 2015-5-18 11:11
James971207 發表於 2015-5-18 09:51
我第一關都未過,我仲要係用緊比較難死的人,甘你話佢難唔難玩?

聖職者野獸可以用汽油彈扣到好多血 佢一跳你向後迴避 再打1下
神父屈佢斧頭R2啦 佢變左狼人之後你可以上樓梯個到屈佢跳樓速度慢 扔佢汽油彈 佢用4支汽油彈就會死
記住唔好貪刀 成件事就會變到好容易
希望對你有幫助啦..
加油
作者: Yu乂霜雪乂Ki    時間: 2015-5-18 23:55
LZ打到邊到?

作者: M1_genius    時間: 2015-5-19 01:47
Yu乂霜雪乂Ki 發表於 2015-5-18 23:55
LZ打到邊到?

完左1周目 打緊2周目機槍佬 和解路線
作者: James971207    時間: 2015-5-19 09:28
M1_genius 發表於 2015-5-18 11:11
聖職者野獸可以用汽油彈扣到好多血 佢一跳你向後迴避 再打1下
神父屈佢斧頭R2啦 佢變左狼人之後你可 ...

係甘死邊會有錢買汽油彈,同埋你講D野我已經係網上睇過曬
作者: benhei    時間: 2015-6-21 18:50
BLOODBORNE白金攻略中,同LZ一樣打緊二周目加地城。
回應翻JAMES971207,其實真係唔夠打,可以在打聖職者野獸相反方向,即橋既盡頭,有好多雕像果度,用共鳴鐘叫神父幫手打。沒錯,即係下一關既BOSS黎。但好似只可以CALL一次,所以神父未死,但你死左既話,下次就叫唔翻神父出黎。

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2