GameplayHK 論壇

標題: 被阿輝del個帖 [打印本頁]

作者: fai637    時間: 2015-4-26 23:08
標題: 被阿輝del個帖
個帖條片被移除 我重有第二條片!唔駛del我個帖嘅

作者: fai637    時間: 2015-4-26 23:11
做版主唔係咁做嘅 我玩咁多bug教人 你做過D咩呀
作者: 阿輝    時間: 2015-4-26 23:13
ok,sor,下次會小心d
作者: Eli    時間: 2015-4-27 00:52
fai637 首先多謝你為我們討論區搵bug, 版主阿輝del 了你的post 你會感到不開心我明白。我有睇返你個post, 因為條youtube 片已經del了,所以版主諗住整理一下,先至會del你的post
在於版主角度,阿輝都係出於好意,希望你體量我們的管理人員。

不如咁啦,下次有這樣的請情況,版主可以先行回覆主題或pm 樓主,再過一段時間才決定del 或封閉主題。

但fai637 這樣說有點過火,阿輝其實都為個討論區出了很多力,介紹好多遊戲及分享攻略,各版主背後的工作大家都未必知道,你這樣說阿輝會很傷心的。

大家上討論區都係想開心share, 其實呢件係小事,希望fai637 不要記在心中,我有方法可以回復你個post, 有冇需要?又或者你可以開個新post講你的新bug。最後再次感謝你一直以來的貢獻。

作者: fai637    時間: 2015-4-27 02:16
Eli 發表於 2015-4-27 00:52
fai637 首先多謝你為我們討論區搵bug, 版主阿輝del 了你的post 你會感到不開心我明白。我有睇返你個post,  ...

唔駛回復喇 我係有d過火 sorry
作者: Eli    時間: 2015-4-27 09:53
小事黎的

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2