GameplayHK 論壇

標題: gta online有個阿嬸用左我屋企個廁所 [打印本頁]

作者: 阿輝    時間: 2015-1-10 21:05
標題: gta online有個阿嬸用左我屋企個廁所

話說,我今日番屋企之後第一時間挽gta online,我入到去,見到我個角色係到沖緊涼,我按三角型制,離開沖涼mode,當我惗住轉身離開沖涼房既時候,比我見到以下呢個光景......

無啦啦有個阿嬸用左我屋企個廁所,搞咩撚野

我吾知其他人有無遇過d咁既程況,但一句講曬吐槽點極多

首先,個阿嬸問都吾問就用左我個廁所,就算真係急屎都問下我先啦,同賊無分別,佢問我既話我可以隨便比個垃圾桶佢解決

第二,個阿嬸好去吾去去我間十幾層高既單位用廁所,偑服偑服

第三,阿嬸,除左褲未?

第四,我望住佢呵屎佢都可以吾走,而家呢個年代d人真係open既姐

第五,個阿嬸繞着手呵屎,都呵得幾豪氣下

第六,阿嬸你個條長命屎呵左個幾粒鐘,肯沖廁未?

最後,我沖涼個陣既姿態已經被佢睇通睇透,仲要好似睇戲咁一路睇一路呵,已無面見人

比個第一身大家望下

(吾好再掘住我)

阿嬸,你好野,比個獎你:

呢種程況我都係第一次遇到,其實係無好多人都知道?如果真係,只能怪我無知,而且我希望可以搵個人幫我解答呢個問題

Grand Theft Auto V_20150110195042.jpg (210.31 KB, 下載次數: 52)

Grand Theft Auto V_20150110195042.jpg

Grand Theft Auto V_20150110195241.jpg (175.54 KB, 下載次數: 60)

Grand Theft Auto V_20150110195241.jpg

Grand Theft Auto V_20150110195352.jpg (182.18 KB, 下載次數: 60)

Grand Theft Auto V_20150110195352.jpg

作者: BRExBluewing    時間: 2015-1-11 19:26
可以出潮文啦XDD
啊嬸呵屎的霸氣
作者: 摩洛克    時間: 2015-1-12 00:13
有得撿大嬸返歸  ! ?
作者: 中二病    時間: 2015-1-12 15:50
攞槍指佢會點架XD

作者: lwc.711022    時間: 2015-1-12 16:23
我估佢會繼續呵屎XXD
作者: Numen    時間: 2015-1-12 16:56
報警~!!
作者: HKIceMilkTea0v3    時間: 2015-1-12 20:26
帖主太有創意啦 支持繼續Po類似呢D既帖
作者: LeungMarco    時間: 2015-1-12 20:42
她是你的一夜情~
作者: 阿輝    時間: 2015-1-12 20:45

最尾張相要換一換,有d違反版規中指個張洗吾洗換呢?

作者: WinstonLau    時間: 2015-1-13 11:04
重口味。。。。
作者: Gamer_C    時間: 2015-1-15 00:47

所以點解d人話同人夜晚瞓完,朝早起身去廁所唔認得人囉,比人掘好正常姐
作者: kafa12325    時間: 2015-1-17 21:47
會唔會富仔叫雞
作者: lky379437    時間: 2015-1-23 18:01
......omg

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2