GameplayHK 論壇

標題: 想問GPHK目前有邊幾個遊戲機平台? [打印本頁]

作者: man1985    時間: 2015-10-13 17:44
標題: 想問GPHK目前有邊幾個遊戲機平台?
想問GPHK目前有邊幾個遊戲機平台?
作者: Eli    時間: 2015-10-13 18:13
PS3 PS4 PSV PC 手機.. 大致應該咁多 , 如有需要先買 XBox

例外其實我想買 Wii U , 但係呢... 真係未有game 吸引到我買
作者: man1985    時間: 2015-10-13 19:49
Eli 發表於 2015-10-13 18:13
PS3 PS4 PSV PC 手機.. 大致應該咁多 , 如有需要先買 XBox

例外其實我想買 Wii U , 但係呢... 真係未有gam ...

除非有想玩嘅遊戲先會買主機,聽說任天堂都快要再出新家機(NX)
作者: Eli    時間: 2015-10-13 19:53
呢排真係好忙, 連有新機 news 都唔知
wii U 咁快要淘汰.... >.< (連買都未買)
作者: nbb330    時間: 2015-10-13 20:17
Eli 發表於 2015-10-13 19:53
呢排真係好忙, 連有新機 news 都唔知
wii U 咁快要淘汰.... >.< (連買都未買)

你買左wii u 啦,擺左喺百老匯喳嘛,去攞嗰陣就有啦
作者: Eli    時間: 2015-10-13 20:29
nbb330 發表於 2015-10-13 20:17
你買左wii u 啦,擺左喺百老匯喳嘛,去攞嗰陣就有㗎啦

wahahaha , 我拎都拎部sony z5 先啦 XD

歡迎光臨 GameplayHK 論壇 (http://forum.gameplayhk.com/) Powered by Discuz! X3.2